Skrollaa alas
en
fi

Basics Mobile Presets

preset-shop

#naagpresets

Slide Anything shortcode error: A valid ID has not been provided

Basics

Mobile presets

35,00€

sis. ALV:n

 

Basics Mobile Presets -paketti sisältää puhelinkuville 7 filtteriä, jotka korostavat kauniisti kuviesi alkuperäisiä värejä, sävyjä ja valoja. Preset paketti sopii sinulle, joka haluat säilyttää kuvien alkuperäisen tunnelman, mutta luoda kuvillesi viimeistellyn ja näyttävän ilmeen. Filtterit luovat kuviisi yhtenäisen värimaailman, joten näillä saat luotua yhtenäisen Instagram feedin.

  • Filtterit toimivat Lightroom-mobiilisovelluksella, joka on ladattavissa iPhonelle ja android puhelimelle.
  • Filtterit on luotu iPhone XS Max puhelimella otettuihin kuviin, mikä takaa sen, että saat filttereillä mahdollisimman hyvän lopputuloksen erityisesti puhelinkuviisi puhelimesta riippumatta.
  • Preset-paketin mukana tulee selkeät asennusohjeet kirjallisena ja videona

Presettien kuvaukset

  • Backlight -preset on suunniteltu vastavalossa otettuihin kuviin. Yleensä vastavalossa otetuissa kuvissa etualalla oleva kohde on liian tumma, mutta tällä filtterillä saat kohteeseen valoa. Filtteri toimii erityisesti kuviin, joissa kohteena on ihminen.
  • Sunshine -preset tasoittaa suorassa auringonlavossa otettujen kuvien varjoja ja valoja, jotka yleensä ovat liian vahvoja. Auringonpaisteessa otetuissa kuvissa usein iho palaa puhki tai näyttää tavallista vaaleammalta, joten filtteri korjaa ongelman tummentamalla lämpimiä sävyjä.
  • Cloudy -preset on suunniteltu pilvisellä säällä otettuihin kuviin ja se tekeekin sateisesta päivästä paremman ja värikkäämmän.
  • Apartment -preset on täydellinen sisällä otettuihin kuviin, kuvasitpa itseäsi tai kotiasi. Ikkunoista tuleva lonnonvalo saattaa tehdä asunnon vaaleista pinnoista sinertäviä ja vihertäviä, mutta tämä filtteri putsaa nuo sävyt ja tekee kuvasta kirkkaamman.
  • Flatlay -preset sopii nimensä mukaisesti erityisesti ylhäältä päin kuvattuihin asetelmiin eli flatlay -kuviin, mutta pitkälti myös muihin yksityiskohtaisiin kuviin. Filtterillä saat täydellisen kuvan smoothie bowlista tai koirastasi.
  • Selfie 1 -preset on nimensä mukaisesti suunniteltu selfie -kuviin. Filtteri toimii monenlaisissa tilanteissa, mutta parhaiten se toimii päivällä ikkunan edessä otettuihin kirkkaisiin kuviin. Filtteri tummentaa lämpimiä sävyjä, mikä tuo päivetyksen paremmin esiin. Selfie 1 myös tasoittaa ja korjaa ihon tekstuuria.
  • Selfie 2 -preset toimii Selfie 1 -filtterin tapaan, mutta on suunniteltu hämärämmässä valossa otettuihin. Filtteri korjaa ihon virheitä, tekee ihosta päivettyneemmän ja poistaa vihertäviä sävyjä vaaleasta tukasta.

Näihin voit luottaa

Presetit ovat kuvankäsittely filttereitä
Lightroom -sovellukseen.

Lightroomin tietokoneversio on
maksullinen, mutta mobiiliversio on
ladattavissa ilmaiseksi puhelimelle.

Presettejä käyttämällä voit luoda
itsellesi yhtenäisen Instagram-feedin.

Preseteillä myös nopeutat ja helpotat
kuvien editointia, sillä viimeistelty
lopputulos syntyy yhdellä klikkauksella.

Ongelmatilanteissa
ota yhteyttä: presets@naag.fi

Preset-pakettien mukana tulee selkeät
asennusohjeet teksti- ja videomuodossa.
Preseteillä ei ole palautusoikeutta.