Skrollaa alas
en
fi

LIKAISET SALAISUUDET OSA 2: HÖYRYPYLLY JA KAKKALATTE / OLOHUONE-PODCAST

marraskuu 25, 2021

Kaupallinen yhteistyö: Lyko
Lyko

Yksi Olkkarin historian toivotuimmista jatko-osista on täällä, eli tässä jaksossa me Valtterin kanssa reagoidaan pitkästä aikaa kuulijoiden likaisiin salaisuuksiin ja noloihin tarinoihin. Näitä oli mahdollisuus kertoa anonyymisti ja kuulijat kevensivät sydäntään monissa asioissa.

Miten toimia, kun wc-hätä yllättää, ja vessa on varattu?

Onko oikein veloittaa tuplahinta ärsyttäviltä asiakkailta?

Millaiset yllätykset voivat vaania sovituskopeissa?

Miksi niin moni nolo tarina liittyy väärään paikkaan pissaamiseen tai kakkaamiseen?

Jaksossa me kerrotaan myös omat suosikkituotteet Lykon Black Week -valikoimasta ja annetaan vinkkejä meidän omiin kosmetiikan luottotuotteisiin liittyen. Jaksossa kuullaan anonyymit paljastukset myös meiltä, eli nolojen tarinoiden seassa on myös mun ja Valtterin tarinat – mutta mitkä ne ovat?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

MUSTA PERJANTAI JA TEININÄ TYHJENNETTY TILI / OLOHUONE-PODCAST

marraskuu 18, 2021
Olohuone 120

Marraskuun lopun lähestyessä Olkkarissa keskustellaan ostokäyttäytymisestä. Black Friday ja Cyber Monday herättävät monissa erilaisia tunteita suuntaan ja toiseen ja kuluttamiseen liittyvät asiat ovat pinnalla somekeskusteluiden lisäksi perinteisessä mediassa. Sen vuoksi me päätettiin Valtterin kanssa vähän avata omia ajatuksiamme liittyen erilaisiin alennuskampanjoihin sekä omaan ostokäyttäytymiseen yleisellä tasolla.

Miten meidän kulutus on muuttunut vuosien saatossa?

Mihin me satsataan?

Mikä on mun paskin ostos ikinä?

Miksi Valtteri hankki luottokortin vasta tänä vuonna?

Millaisia hyviä ostoksia me ollaan viimeaikoina tehty?

Jaksossa me myös keksitään uusi bisnesidea liittyen hajuvesien etämyyntiin.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥