Skrollaa alas
en
fi

NEW BLOG

14 toukokuun, 2015


Pictures by Henri Juvonen

I’m been very anxious to tell you these great news and I’m so happy that this day has finally arrived! Welcome to my new blog — naaG!

My motivation towards my blog has been very low since last fall and it’s no news to you. I was so busy with my studies — they sucked the last bit of energy out of me. I feel like there weren’t enough hours in a day to do everything I was supposed to do. Tomorrow it’s time to do some final touches on my diploma work and then it’s time for me to breathe. The only thing I have left of my studies for the fall is an internship. I’m so excited that I’m about to graduate because after that I can give my full attention to the things that matter the most to me.

Blogging and vlogging are a lifestyle for me. I’m the happiest when I’m writing to you here or talking to you on my videos. And if it wasn’t for you, I wouldn’t be able to do this. You guys are so much more than I deserve and all I can do is be very thankful for that every single day of my life. Thank you for listening and supporting me. It means the world to me!

I think it’s a bit embarrassing but I’m getting very emotional while typing this. I’m just feeling so good about everything now! New template, fresh start, upcoming summer… I’m thrilled!

Please, leave me a comment where you tell where you are from and how old you are. I’d love to get to know you even better!

***

Malttamattomana kaverina meikäläisen on ollut vaikea pysytellä ihan hissukseen tästä uudesta blogista, joten ihanaa että tämä julkaisupäivä viimein koitti! Toivotan siispä innosta piukeana pomppien just sut siellä ruudun takana tervetulleeksi uuteen blogiin, joka on nyt vain pelkkä naaG!!!

Mulla on pitkän aikaa, viime syksytä asti ollu blogimotivaatio alhaalla tai eihän se mikään uutinen ole, sillä eiköhän sen ole jokainen viikon blogitauoista hoksannut. Suurin syy motivaation laskuun on ollu opiskelun aiheuttamat kiireet, joiden myötä mun päivät on menny vaan väsyneenä juosten ympäriinsä yrittäen saada vuorokauden tunnit jotenkin riittämään kaikkeen. Huomenna olen menossa viimeistelemään opinnäyteyötäni, joten kovan uurastuksen myötä ensi syksylle ei jää kuin työharjoittelu ja sitten mä pääsenkin jo mussuttamaan kakkua mahan täydeltä omissa valmistujaisissani. Se tarkoittaa sitä, että tästä lähtien pystyn taas keskittymään mulle rakkaisiin asioihin ja vitsit en osaa edes kuvailla tätä mahtavaa fiilistä!

Yksi rakkaimmista asioista on bloggaaminen ja oonki kaivannu sitä, että pääsen antamaan kaikkeni näihin blogihimmiin, koska tää on niin paljon enemmän kuin harrastus tai työ. Tää on mulle elämäntapa, mä vaan nautin niin paljon tänne höpöttelemisestä ja videoilla heilumisesta! Ja eihän tää ois mitään ilman noin mahtavia tyyppejä kuin sä siellä ruudun takana! Ootte paljon emennän ku mitä mä ansaitsen, joten en voi kuin olla kiitollinen jokaisesta teistä, kun vuodesta toiseen mun hössötyksiä ootte jaksanu seurailla. Ja toivottavasti siellä on vielä joku, sillä tästä kesästä ja koko vuodesta on tulossa niin magee, että varikset vapiskoon… täältä tulee naakka!

Tää on ehkä vähän noloa myöntää, mutta tällä hetkellä mä rustaan tätä juttua teille kyyneleet poskella. Te ehkä näette vain uuden ulkoasun niin blogin kuin meikäläisenkin, mutta kuitenkin isoin muutos on tapahtunu sisällä! Mä selvisin voittajana rankasta stressaavasta keväästä, kesä tekee justiinsa tuloaan ja niin monenlaista jännää juttua odotettavana. Musta tuntuu, että pursuan ällöä yli onnellisuushattaraa silmistä ja korvista, vähän eri fiilikset kuin muutamia viikkoja sitten. Uuden blogin lisäksi voisin sanoakin, että täällä ruudun takana taitaa olla myös uusi bloggaaja. 🙂

Mutta kukas mahtaa olla sillä puolen ruutua? Ois kiva kuulla vähän että millasta porukkaa siellä ruudun takana on, joten jos heittäisit kommenttia sun sukupuolesta, iästä ja paikkakunnasa tonne kommenttiboksiin niin ois ihan hurjan kiva. 🙂

Huomiseen upeudet! ♥

227 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *