Skrollaa alas
en
fi

HELSINGIN SANOMAT

15 toukokuun, 2015
 

Hey! I’m featured in today’s Helsingin Sanomat newspaper — it’s a four pages article! You can also read it here — it’s in Finnish though. Go check it out!

I read some comments from the comment box and it made feel a bit bad that some older people think that I’m just posting stuff on Instagram and money is flooding to my accounts. I wish it was like that, haha! Well, I’m sure you guys know the truth 🙂 But now I’ll drink the (probably cold) coffee you can see in that picture… See you tomorrow!

***

Morjes! Kuten otsikosta sen voi jo päätellä niin meikäläisen pärstää löytyy uusimmasta Helsingin Sanomasta peräti neljän sivun verran, hullua! Meikä pojan haastattelun voi siispä lukaista joko tän päivän lehdestä tai sitten heidän verkkosivuiltaan täältä, mistä löytyy lisäksi minivideohaastis! Käykäähän tsekkaamassa, jos ette ole sitä vielä lukaisseet. 🙂

Tuon jutun kommenttiboksia lueskellessa vähän harmitti, se kuinka jotkut vanhemmat ihmiset ei ole aivan perillä meidän touhuista täällä somessa. Tai niitä lukiessa tuli sellanen kuva, että ne aattelee mun vaan lisäävän vuorotellen mainoskuvia ja selfieitä ja raha virtaa, meniski vaan noin! 😀 No, mutta niiltähän se on pois, kun ne ei pääse sisään tähän meidän maailmaan. Nyt mä syön tuon kuvassa näkyvän pullan (joka on tätä postausta kirjottaessa varmaankin kuivunut ja kovettunut) ja juon kahvini  (mikä sekin on varmaan jo kylmää). HUOMISEEN! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *