Skrollaa alas
en
fi

SUMMER BEGINS NOW

15 toukokuun, 2015
YES! It’s my last day at school today before the holidays start and I’m so freaking excited! I was looking forward to this but honestly I wasn’t ready for this… I feel like it was just yesterday when I  was panicking about the fact that I’m going to a new school and I was freaking out to you that I would make any new friends. I have neither worked on my summer body nor done any bucket lists! What is this? Summer can’t come just yet… Haha, just kidding.

Even though I haven’t gotten ready for summer, holidays are exactly what I need right now. I’m definitely making the most of this summer. When one works one’s ass off literally to the point when one is about to lose mind, one starts to appreciate those little things in life. This pass time is one of those things!

Okay, I think I gotta shake these holiday vibes off for this day, because I still gotta go to school. But before I go I wanna thank you all for your reaction yesterday. My blog had over 20 000 visitors! Incredible – thank you so much! The roses in that picture are dedicates to you guys! XO

***


Tästä kesä voi alkaa… Kuinkas moni muistaa kyseisen biisin? (jos et niin tsekkaa täältä) Kyseinen kipale on soinut koko päivän ja tulee varmaan soimaan koko loppuviikon päässä (on meinaa ihan hitokseen tarttuva!), joten olkaa hyvä vaan mulle saa pistää sitten vihapostia, haha.

Mutta olihan otsikolla pointtikin, sillä kuten viime postauksessa kerroinkin on tänään meikäläisen vika koulupäivä ennen kesälomaa!!! Mä en oo jotenkin yhtään kerenny valmistautumaan siihen, että kesä on täällä ihan niinku justiinsa nyt. Vastahan mä panikoin teille kuinka palaan koulun penkille suorittamaan opintoni loppuun ihan uudessa koulussa, että kuinka mua pelottaa jos en löydä sieltä kamuja. En oo kerenny tekemään summer bucket listoja, pitämään naurettavia loppu kevään paniikki sitruuna- ja kaalidiettejä tai mitä kaikkia niitä onkaan, en oo tehny mitään kesäasu -inspiskollaaseja, saati sitten shoppaillu kesäkledjuja, en oo täplittänyt ihoani oranssiksi itseruskettavilla tai grillannut kanankoipiani (tai siis naakankoipia) syöpäkapselissa. Tästäkin jo huomaa, että mä todella oon ollut kiireinen kun en oo kerenny keskittymään näihin edellä mainittuihin elintärkeisiin maapallon elämän mahdollistaviin asioihin tai ylipäätään ajankuluun.

Vaikka en olekkaan tehnyt kesäsuunnitelmia ja ostanut niitä varten omaa vihkoa niin oon kaivannut lomaa enemmän kuin koskaan ennen. Kun on ahkeroinut kovaa niin lomaa oppii arvostaan aiva uudella tavalla. Mä aion todellakin ottaa kaiken irti tästä kesälomasta, koska voin itsekkin ylpeästi sanoa ansaitsevani sen. Ehkä mun pitäis kaivaa vihko ja kynä esiin ja alkaa väkertämään summer bucket listaa tai nykyaikaisemmin voisin vaan näppäillä sen tänne blogiin, kiinnostaiskos teitä sellanen postaus? Tosin on mulla jo yksi suunnitelma lomalleni, mutta taidanpa omistaa sille tänä iltana oman postauksen. 😉

Joo mutta nyt täytyy ravistaa päätä ja pyyhkiä vielä hetkeksi pois kesäloma ajatukset, sillä vielä tää päivä menee koulun penkillä. Nyt mun täytyy sanoa teille moikat, koska vaikka säät onki lämmenny niin ei tuolla ihan vielä pelkissä boksereissa hypitä! 😀

Tähän loppuun heittäisin vielä kyssärin teille, että onko teistäkin tää kevät menny jotenki erityisen nopeasti vai oonko ihan yksin fiiliksieni kanssa? 😀

PS. Mietin eilen, että löytääköhän kukaan tänne mun uuteen blogiin, mutta teikäläisiähän kävi täällä eilisen päivän aikana 20 000! Vaikka mun blogi-innostus mittari näyttääkin sataa tuhatta niin mun innostus tätä juttua kohtaan nous entisestään! Tuo luku ja ne monet ihanat kommentit mitä sain eiliseen postaukseen osotti mulle, että kuinka ihania tyyppejä siellä ruudun takan onkaan ja että mun jutut jaksaa vielä teitä kiinnostaa. Omistan teille kaikille supertyypeille tuon alla olevan ruusukuvan ruusut, pus!

19 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *