Skrollaa alas
en
fi

TIPS FOR BERLIN?

15 toukokuun, 2015

Am I getting a bit too excited for blogging? It’s already the second post for this day…

Anyway, I would love to hear some tips from you guys for Berlin! My boyfriend and I are heading there very soon and because the both of us have been extremely busy, we hadn’t have that much time to look up places we wanna visit.

Valtteri has been a couple of times in Berlin so he has already seen a bit but I’m a first-timer. You can tell us anything under the sun from sightseeing to shopping and eating! We’d be super grateful 🙂

***

Taidan olla jo pikkasen liian innoissani bloggaamisesta, tää on jo toinen postaus tälle päivälle! 😀

Tänään aiemmassa postauksessa vihjailin, että mulla ois jo jotain suunnitelmia tänään alkaneelle kesälomalleni. No, niinhän mulla onkin nimittäin ensi maanantaina on aika ottaa matkalaukku toiseen kainaloon ja nappisilmäni toiseen (puhun siis Valdesta, en nallesta) ja ottaa niin lentokoneen kuin omakin suurehko nokkani kohti Berliiniä!!! Oon niin innoissani, koska voiskos loma alkaa paremmin kuin murun kanssa viidellä kokonaisella päivällä tuossa upeassa kaupungissa, ah!

Valtterille Berliini on jokseenkin jo tuttu, mutta mulle se on vielä aivan tuntematon – meikkis kun on tallannut Saksassa vain Hampurin katuja ja mussuttanut hampparinsakin vain Hampurissa (oli pakko päästä kirjottamaan tuo sanapari, haha). Vaikka Valde tunteekin jo vähän paikkoja kyseisessä kaupungissa ja ollaan kuultu vinkkejä hänen Saksassa asuvilta kavereiltaa niin nyt ois huippua kuulla teikäläisten vinkkejä. Jos se on sulle vähääkään tuttu mesta niin kerro meille missä siellä kannattaa syödä, mitä nähtävyyksiä, onko jotain upeita puistoja, missä shoppailla vai mitä siellä oikein kannattais tehdä? Pistäkääs vinkit kehiin! 🙂

Photos: Pinterest

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *