Skrollaa alas
en
fi

BEHIND THE SCENES

16 toukokuun, 2015
Good morning! Or should I say afternoon because it’s already midday? Haha! In my opinion it’s morning till three o’clock in the afternoon when it’s Saturday.
 
There are some clips on my Instagram page of that video I uploaded to YouTube a few days ago. The video contains some behind the scenes material of our photoshoot with the very talented Henri Juvonen. The day was so much fun!
 
Now I need to start planning tomorrow’s video… Yes, you heard me. I’m continuing my YouTube channel as well! The comment sections on my Instagram pictures have been filled with questions about when will I upload a new video. And when I uploaded the one below, I got various comment that said that now I’m quitting YouTube because I’ll be active on my blog again. I’m flattered that you guys are so excited to watch my goofy videos 😀 The wait is almost over!
What kind of videos would you like to see?
***
Hellou ja mahtavaa lauantaiaamua vai saako klo 12 sanoa enää aamu? Meikkiksen mielestä viikonloppusin aamu jatkuu kolmeen saakka, ainakin mulla, hups 😀
Tosta alla olevasta videosta onkin jo näkynyt pätkiä Instan puolella ja latasin sen jo muutamia päiviä sitten Tubeenkin, mutta pistinpä sen tännekkin mikäli se on joltain menny ohi. Kyseessä siis videomatskua näiden uusien blogikuvien kuvauksien takaa. Oli muutes aiva hullun kiva päivä ja oli upeeta päästä Henri Juvosen kameran eteen, sillä siinä on muutes käsittämättömän lahjakas tyypi. Jos vaan jotain rippi- tai valmistujaiskuvia on vailla niin kantsii olla tähän jäbään yhteyksissä. Hänen portfolionsa löytyy täältä.
Nyt täytyis alkaa suunnitella huomista videota. Kyllä, luit aivan oikein eli ihan samalla tavalla jatkan nyt myös videoiden tekoa! Mun Instakuvissa on viimisen kuukauden ajan ollu aina 40 kysymystä, että vloggaanko vielä. Ja kun lisäsin tän tässä postauksessa komeilevan videon Tubeen niin sitten alkoi tulla kommenttia, että nyt sitten oot lopettanu videoiden teon. Oon tosi otettu siitä, että siellä ruudun takan ootetaan noin kovasti mun hassutteluvideota, mutta nyt ei tarvi enää kauaa odottaa! 😉
Millasia videoita muutes tahtoisitte nähä tänä kesänä? Oon miettiny, että ainaskin jotain My Day -videoita vois kuvailla useammin, esimerkiski tuosta ens viikon Berliinin reissusta. Mitäs oisitte siitä mieltä?

26 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *