Skrollaa alas
en
fi

OFF WE GO!

18 toukokuun, 2015

Always, ALWAYS before a trip I feel like I have not enough time for everything. I tend to start forgetting things because my mind is so full of things I should do before taking the flight to the destination.

I think that I have everything in control now… At least I hope so! I used the timer so there’ll be a post on my blog everyday this week even though we’re in Berlin. Actually this post is on a timer as well so if everything goes as it should, I’m walking at the city streets right now.

Have an amazing week you guys! I won’t be answering to the comments 24/7 but keep them coming — I love reading them and I will answer when I have a moment. Take care!

***

Aina ennen matkaa ainakin mulla tulee sellanen fiilis, että kädet ei enää riitä kaikkien asioiden hoitamiseen tai pää niiden muistamiseen ja miettimiseen. Ja kun ne on semmosia, mitä ei tule edes ajatelleeksi paitsi sunnuntaina klo 18 kauppojen jo sulkeuduttua… Kuten esimerkiksi, että täytyy käydä ostamassa loppuneiden lempparikosmetiikka juttujen tilalle uudet, kun niiden metsästämiseen matkalla on turhauttavaa käyttää aikaa. Ja kuten teksistä voitte päätellä niin arvatkaappa unohdinko mä muunmuassa tämän… 😀

Nyt on kaikki jutut hoidettu ja valmistelut tehty tai ainakin kaikkien sallaset jotka muistan, he he… Kerkesin ajastaa teille tälle viikolle joka päivälle postaukse, joillekkin jopa kaksi, kun on tää hyvä blogimoodi päällä! Tämäkin on itseasiassa ajastettu postaus ja tällä hetkellä kun luette tätä, tallustelen pitkin Berliinin lämpimiä katuja. Tai todennäköisemmin sääennusteen mukaan lampsin märillä lenkkareilla uitetun Mopsin näköisenä, mutta yritän kuitenkin pysyä optimistina.

Ihanaa viikkoa teille! En varmaan ole 24/7 vastaamassa kommentteihin, mutta pistäkää silti kommenttia tulemaan koska niitä on niin ihana lukea ja niistä tulee ihan huippu fiilis (tai riippuu siitä sanotaanko siinä, että näytän uusilla hiuksillani kananmunalta – tämäkin on siis tapahtunut). Yritän käydä kurkkaileen tänne kerran päivässä. 🙂

19 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *