Skrollaa alas
en
fi

1ST OF MAY

19 toukokuun, 2015

I know the first of my was a couple of week ago but I had my hair makeover done a good while ago and I didn’t want to ruin the surprise before announcing my new blog 😀 So it’s kind of stupid to post these pictures now but I really wanted to 🙂

Valtteri, his friend and I spent the first of May walking the sunny streets of Helsinki and just enjoying the sunlight, cute balloons and sweets. Soap bubbles have already been a huge part of my first of May traditions so I was a bit bummed that I wasn’t able to find them from the market 😀 Valtteri didn’t really understand how big of a catastrophe this was (lol) but I got a smile back on my face when we went to Burger King.

So, my first of May was super chill. I’m not one of those persons who want to party and drink alcohol during these national holidays because I think it’s distressing that there are tens of thousands of people are doing it at the same time. I’n not much of a drinker anyway — I do it only a couple of times a year. I’ve been thinking about leaving it for good 🙂

***

Oli ja meni… Vappu siis! Kerkesin heilua melkeen muutaman viikon tällä vaaleella tukalla, ennen kuin pistin siitä kuvia minnekkään. Halusin paljastaa uuden tukan samaan aikaan tän blogin kanssa, joten en voinu postailla näitä vappukuvia edelliseen blogiin, mutta ehkä ei ole ihan typerää postailla niitä näin vähän myöhässä. 😀

Käytiin vappuna Valtsun ja hänen kaverinsa kanssa keupungilla ja torilla pyörimässä. Ostettiin metrilakua, koska se on yks vapun pyhimmistä asioista, kuten myös saippuakuplat. Mutta voitteko kuvitella, en löytäny yhtäkään saippuakuplamyyjää koko torilta!!! Mikä katastrofi!!! Valtteri ei oikein tajunnu mua ja saippuakuplakatastrofia, mutta onneksi tuli parempi mieli kun mentiin lohtusafkaamaan Burger Kingiin. Kyllä unohtu mossen murheet, kun sai lämpimän majoneesia tirskuvan burgerin kätösiinsä, haha 😀

Mulla meni siispä vappu erittäin rennoissa merkeissä. En tykkää yhtään etenkään tommosina päivinä mennä baariin kun ne on ihan täynnä ihmisiä, enkä kyllä hirveästi muutenkaan. Juon nimittän alkoholia ehkä muutaman kerran vuodessa ja silloinkin se on joko jossain blogigaalassa tai sitten muutamalla lasillisella kavereiden luona tai terassilla. En nimittäin oikein ole alkoholin ystävä… Oonki miettinyt sen kokonaan pois jättämistä, kun se on niin turhaa mun mielestä.

Haha, tulipas tässä sitten tämmönen pieni valistus mun alkoholin käytöstäkin. 😀 Miksenpä siis samalla kyselis teidän käyttö tottumuksista tai mielipidettä baarielämästä? 😀

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *