Skrollaa alas
en
fi

BLONDE VS. BRUNET

20 toukokuun, 2015

I had been thinking about going blonde for about a year before I did it. Highlight only, actually. I was so done with my own color that I had been rocking for four years. And so was my hairdresser 😀 You should’ve seen his face every time I said the same litany: let’s keep this same style, short from the sides, cut only a little from the top. I already promised that I’d get the highlights next time but I didn’t have the balls to do that.

A few months ago I really started to think about it. I told about it to Valtteri and he had told about it to his best friend — Henry — who is a hairdresser. Henry messaged me and told me that we’re doing this. I know his work and I haven’t met a person who would nail blondes better than he. I took THE step and agreed to his offer.

We used Olaplex so that my hair wouldn’t get damaged during the make over. Everybody’s talking about it and I feel like it really worked for me.

I want to recommend Henry and the salon he works at — Parael — from the bottom of my heart to all of you guys. You can get yourself a time from here and don’t forget to check them out on Instagram, @parael_hair.

What do you guys think? Do you like my blonde hair?
***

Olin pitkään, lähes vuoden ajan, hautonut ajatusta vaaleammasta tukasta — oikeastaan vain vaaleista raidoista. Mä olin kyllästyny siihen mun ruskeeseen pehkoon, mikä mulla oli ollu kohta neljä vuotta ja niin oli mun parturikin.. Se se vasta olikin, sillä vitsit kun mulla ois kuva teille hänen ilmeestään kun joka kerta sanoin: ”Pidetään tää sama malli, lyhyet sivut ja päältä vois ottaa vähän pois.”. Lupailin aina, että ens kerralla pistetään sitten vaaleeta raitaa, mutta aina viime hetkellä meikäläisellä loikki puput pöksyihin… Olin just niitä partureiden/kampaajien kauhuasiakkaita, haha. 😀

Muutama kuukaus sitten aloin haaveileen ihan vaaleenhopeesta tukasta, mistä kerroin Valtterille (monen monta kertaa, ehkä Valden mielestä liianki monta…) ja hän taas oli maininnu tästä ohimennen kaverilleen, joka on parturikampaaja. Kohta Henry jo laitto mulle viestiä, että nyt tuut tänne meidän liikkeeseen niin vaalennetaan sun tukka jumalille. 😀 Tunnen Henryn just Valden kautta ja oon nähny niin paljon hänen tekemiä tukkia ja etenki upeita vaalennuksia, että häntä vois kutsua vaalennusquruksi. Koska olin jo pitkään haaveillu tästä ja tiesin pääseväni superosaaviin käsiin niin mitäpä siinä enää jahkailemaan, se oli menoa nyt!

Markkinoille on nyt tullu Olaplex niminen aine, josta olin kuullu aiemmin tai no vaikea siltä on välttyä. Siitä puhuu nyt kaikki: mun kaverit, blogeissa, mainoksissa näkyy ja aivan kaikkialla. Ilman sitä oltas tuskin saatu vaalennettua mun tukkaa kerralla valkoseksi tai oltais, mutta puolet ois pölissy päästä föönätessä. Se on siis kolmiosainen aine, jota just useiten käytetään vaalennuksen yhteydessä, mutta sitä voi käyttää missä vaan värjäyksessä tai tehä ihan vaan hoitona jos sun tukka on räjähtäny aiemmista käsittelyistä.

Alotettiin mun tukan vaalennus miedoilla hapatteilla ja käytettiin Olaplexin ensimmäistä ainetta, jonka tarkotus on suojata tukkaa vaurioilta. Tän jälkeen heitettiin mun tukkaan Olapexin 2. vaiheen aine, joka korjaa vaalennuksesta aiheutuvaa vahinkoa. Sitten vaan sävytettiin kylmänvaaleeksi ja ostin kotiin Olaplexin 3. vaiheen aineen, joka on siis kotihoitona 1-2 kertaa tehtävä naamio. Ja voitteko uskoa tän vaalennuksen jälkeen mun tukka ei veny kuin purkka vaan päinvastoin, mun hiukset on melkeenpä paremmassa kunnossa!!! Henry ja Olaplex on siunaus mun tai oikeastaan kaikille maailman hiuksille! Päätettiinki alottaa pidempiaikasempi yhteistyö parturi-kampaamo Paraelin kanssa, missä Henry on töissä, jei!

Mä voin suositella parturi-kampaamo Paraelia ihan kaikille, mutta etenki jos sun tukka kaipaa kipeesti apua niin mars varaamaan aikaa heille! Ajanavaraus heillä on netissä eli täällä, lisää infoa heistä saat Paraelin Facebook -sivuilta elikkäs täältä. Paraelin löydät myös Instagramista nimimerkillä @parael_hair.

Oon ihan innoissani tästä uudesta tukasta, vaikka vähän pelotti että muutun saman näköseksi kuin vuonna 2010 blondeilla hiuksillani (muistaakos joku teistä vielä nää?). Hassua mutta tää vaalee tuntuu mulle kotosammalta ja enemmän omalta väriltä kuin se ruskea. Mitäpä ruudun takana ollaan mieltä?

28 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *