Skrollaa alas
en
fi

MISTAKE

21 toukokuun, 2015

Hey guys and happy Thursday! Aino and I spent a day together again because we do EVEYTHING together. Just kidding… But somebody told me that I definitely went blonde only because Aino did that a bit before. It wasn’t quite like that 😀 Or should I get hair extensions as well because she has them? Haha.

Anyway, we spent a very laid-back day together. We went to eat some sushi to Konnichiwa that is located at the centre of Helsinki, very close to the Kamppi shopping centre and I really recommend that place to everybody. The quality-price ratio was just perfect. 

Later that day we went to see Get Hard, which was just perfect kind of ”brainless” movie for us 😀 We make a little mistake while checking out the starting time of the movie… So, we had to ask the staff to open to doors to the hall for us. Whoops! It was so embarrassing and the other people there weren’t please either, which was completely understandable though.


Have any off/funny/embarrassing things happened to you guys at the movies?
***

Morjes ja touhukasta torstaita! Nähtiin taas yks päivä Ainon kanssa, koska mehän tehään kaikki yhdessä. No ei vaiskaan kuhan vitsailin, kun joku kysyi multa jokunen aika sitten Instassa, että ”miks menit vaalentaan sun tukan”. Tähän joku avulias seuraajani vastas puolestani näin: ”Koska Ainoki vaalensi niin siks kai”. Joo voin sanoa että ei ihan menny näin…  Vai pitäisköhän mun sittenki ens kerralla pistää vähän pidennyksiä tähän tukkaan… ;D

Mutta joo, vietettiin perus rento päivä. Käytiin syömässä ja voitteko uskoa, että mentiin sushille… siis ette varmaan kukaan ois arvannu… Se vaan on niin herkkua, mutta tällä kertaa Zen Sushin sijaan mentiin Konnichiwaan, joka oli mulle aivan uus tuttavuus. Hinta-laatu suhteeltaan ihan sairaan hyvä buffetti, tykkäsin ja suosittelen, nam! Siellä sattu tulemaan vastaan Pupulandia -blogin Jennikin, joka kehu paikkaa kovasti.

Illasta mentiin kattomaan Get Hard -leffa, mikä oli just sopivan aivotonta ja hauskaa katottavaa meille kahelle aivottomalle tohelolle. Oltiin katottu alkamisajankohta hiukkasen väärin, joten jouduttiin pyytämään henkilökuntaa avaamaan hetki sitten suljetut ovet. Ihanaa, että ne suostu avaamaan ovet, tosin vähän naurahdellen meille ja olikin kyllä niin noloa pomppia sinne keskipaikoille…  Joku vielä kommentoi, että ”noniin tulkaahan vaan siitä edestä”, mutta ehkäpä se oli ihan ansaittua. 😀

En tajua miten aina onnistun toheloimaan leffateatterissa, kerran kaadoin päälleni ison kokiksen ja toisella kertaa heitin juustomaustetut popparini Soikku -vlogin Sonjan päälle… Mun kans ei kannata lähtä leffaan. 😀 Onko teillä käyny jotain noloa tai hassua leffassa?

23 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *