Skrollaa alas
en
fi

MORNING SURPRISE

21 toukokuun, 2015
A funny surprise came across to me when I was flipping through the pages of Finnish Trendi magazine: my face! The funny thing about this is that I almost didn’t recognize myself with brunette hair. It looks weird to me!

That article reminds me of the unbelievable feeling I felt when I heard that I had won the Aussie Academy. I couldn’t be more thankful to have such an amazing group of people reading my stuff 🙂

THANK YOU SO MUCH FOR BEING THERE!
***
Olipas hassu ylläri, kun tuli tuossa yks aamu uusinta Trendiä selatessa oma nassu vastaan. Hauskaa tässä oli se, että en ollut tunnistaa itseäni ruskeilla hiuksilla, haha. Kun katon tota kuvaa niin musta se näyttää ihan kummalliselta ja kun kurkaan peiliin niin siellä taas nään tavallisen Jannen. Oon vissiin omaksunu liianki hyvin vaaleet kulta… tai siis hopeakutrini.
Tuo lehtijuttu toi mieleen jälleen ne fiilikset, kun sain tietoo Aussie Academy voitostani. En vois olla kiitollisempi kun mulla, on noin mahtavat lukijat! Vaikka oon monet kerrat jo teitä kiittäny niin musta tuntuu, että en vaan voi mitenkään kiittää tarpeeksi. 🙂
KIITOS ETTÄ OOT SIELLÄ!

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *