Skrollaa alas
en
fi

PICNIC

22 toukokuun, 2015
The ones of you that follow some other blogs than just mine probably have their eyed bleeding of blood… Because of these cherry tree pictures 😀 I’m very sorry but I couldn’t help myself but go there and have a little shoot as well.

Aino and I shot outfits there and had a little picnic that consisted of, well, sushi. When we had been taking pictures, eating and gossiping for a couple of hours I wake up to the fact that it was freezing out there. I feel cold very easily and it was a very strong reminder that it really isn’t summer just yet 😀


I just love cherry trees — especially the blossoms!
***

Teillä useampaa blogia seuraavilla vuotaa varmaan kohta silmien verkkokalvot verta näistä kirsikkapuu kuvista, joten pahoittelut sillä munkin oli pakko käydä vähän kuvailemassa tuolla. En ollut koskaa aiemmin kuullutkaan kyseisestä mestasta, kun vasta Jannin blogia lukiessa.

Paikka on Roihuvoren Kirsikkapuisto nimeltään ja suunnattin Ainon kanssa sinne kuvailemaan asuja. Ei oltu kumpikaan syöty mitään, joten haettiin läheisestä Zheng Sushi Bar -nimisestä paikasta sushit mukaan. Ja eipä siinä oikein muuta vaihtoehtoa ollutkaan, koska paikka ei ole kovin viihdyttävä saatika sitten tilava… Mutta kohtuu hyvät ja halvat sushit sieltä saa!

Kun oltiin istuttu ja kuvailtu reilu pari tuntia niin kyllä siinä viimisien kuvien aikana heräsi todellisuuteen tämäkin vilukissa, että kesä ei ole aivan vielä täällä… palellessa mä muutun aina punaseksi, joten kun alan valitsemaan onnistuneimpia kuvia niin saapa nähä erottaako meikäläistä edes tuolta kukkien keskeltä, haha 😀

En tiiä teistä, mutta mä voisin muuttaa tonne puistoon. Kirsikkapuut on vaan jotain niin käsittämättömän kaunista! ♥

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *