Skrollaa alas
en
fi

HERE I AM AGAIN

23 toukokuun, 2015

Even though I love going on trips, the feeling of waking up in your own bed is the best. I’m missing the hotel breakfasts though…

The timing of this trip to Berlin could’ve not been better and it was over too soon — just like holidays always tend to do. Now I’ll start transferring all the thousands of pictures and videos we took to my computer and start going through them. Can’t wait to show them to you!

There was an awesome package waiting for me when I got home: Daniel Wellington watches! I l-o-v-e watches as you may have noticed from my outfit pictures — especially my beloved, black Daniel Wellington one!

***

Vaikka loma oli mitä ihanin niin kyllä se on ihana fiilis herätä taas omasta sängystä, omassa kotona. Tosin kyllä nyt kelpais se hotellin aamupala kaikkine herkkuineen… Jotenkin kummasti tää korvapuusti kalpenee sen rinnalla… 😀

Toi loma tuli niin sopivaan aikaan, vaikka kuten lomamatkoilla on tapana aika meni aivan liian nopeeta. Mutta niin kai se menee hyvässä seurassa. 😉 Nyt alan siirrellä kuvia koneelle ja hyökkään niiden kimppuun ja siinä riittääkin urakkaa. Kuvia tuli nimittäin otettua sellaset kevyet 10 000 ja siihen vielä videot päälle, jaiks! 😀

Kotona muutes odotti kiva paketti, kun postipate oli tuonu mulle kaks uutta Daniel Wellingtonin kelloa! Mä rakastan näitä kelloja ja en paljon muita käytäkkään, kuten ehkä ootte asukuvista huomanneet sen jo käytössä mukavasti kuluneen yksilön… 🙂

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *