Skrollaa alas
en
fi

WHY IS IT ALWAYS LIKE THIS

24 toukokuun, 2015

Pictures by Valtteri Sandberg

I’m not sure if I’m the only person who has this problem… But sometimes I take outfit shots and completely forget that they exist! Then when I find them after several weeks, the outfit doesn’t really speak to me anymore. Then I feel like not publishing them but I think that I’m just self-critical. Valtteri and Aino, who usually take my outfit shots, know this better than anybody 😀


Last night we had an Eurovision studio at Valtteri’s place. I think it would’ve been shocking if Russia would’ve been the winner considering the politic situation at the moment. I’m so glad Sweden won even though Belgium’s Loïc Nottet was my favorite (link to the song). I’d love to go to see the show next year since they are not very far away 😉

***

En tiiä oonko jotenkin ailahtelevainen ihminen, kun mulle käy aina näin… Kun toisinaan jotku asukuvat kuvat saattaa jäädä roikkumaan kuvakansioiden uumeniin useammaksikkin viikoksi niin myöhemmin niitä kattoessa asu ei miellytä mua enää yhtään. Tekee vaan mieli jättää julkasematta koko kuvat, kuten nämä, mutta luulen että vika on vaan mun itsekriittisyydessä. Valtteri ja Aino mun kriittisyyden hyvin tietää, kun yleensä toinen niistä mun asukuvaajakseni joutuu ja siis nimenomaan joutuu, haha 😀

Eilinen ilta meni meikäläisellä Euroviisuja tölläten ja vitsit miten jännät viisut oli. Oishan se ollu aika järkyttävää, jos voitto olisi mennyt Venäjälle, kun tää poliittinen tilanne on mikä on… Onneksi Ruotsi voitti, vaikka oma lempparini olikin ehkäpä Belgian Loïc Nottet (linkki biisiin). Ensi vuonna ei ois pitkä matka mennä tsekkaamaan Euroviisu fiiliksiä paikanpäältäkin, ehkäpä täytyy pistää harkintaan tää… 😉

|OUTFIT OF THE DAY|

|JACKET| Zara
|TURTLENECK SHIRT| Selected Homme*
 |TROUSERS| Monki
|BAG| Lindex*
|WATCH| Daniel Wellington*
|SHOES| Nike
(* saatu)

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *