Skrollaa alas
en
fi

IT’S ABOUT TO BEGIN

27 toukokuun, 2015

Specifically the post about our trip to Berlin, whoop! I just got the first pictures edited and I really want to start from the beginning of our trip with these pictures. These pictures are from the moment we left our home and came to to hotel in Berlin. I hadn’t been in an airplane for a while so I had forgotten what kind of torture it is for me. My ears always het locked and they start cracking as if my brain would be popcorn. Does any of you guys have same kind of experiences or am I the only popcorn head up here? 😀

Even though the forecast told us it would pour cats and dogs, we got to enjoy sun shine right when we landed on the ground of Germany. Actually the weather was quite nice the whole week and it was so much more summery there than in Finland. The shocking fact was that the Germans were wearing WINTERCOATS?! I would’ve melted! Oh well, I’m a Finnish boy from Lapland so maybe that’s why I thought it was very warm 😀


What kind of posts would you like to see of Berlin?
***

….Nimittäin hullu Berliini postaus tykitys, jei! Sain nimittäin vihdoin ensimmäisen satsin kuvia pyöräytettyä kuvankäsittelyohjelman kautta, joten tässä kuvia ihan matkan alusta. Tarkalleen ottaen kuvia vain meidän aikaiselta kello kuuden lennolta ja lentokenttä-hotelli väliltä. En oo ollu vähän aikaan lentokoneessa, joten palautu taas mieleen millasta tuskaa se on, ainaki mulle. Mulla nimittäin menee korvat aina ihan lukkoon ja niissä alkaa rätistä, ihan niinku mun aivot ois popparia joka kuumenee noustessa ja alkaa poksumaan pään sisällä. Onkohan kellään muulla vastaavia kokemuksia vai oonkohan ainut popparipää? 😀

Vaikka sääennuste oli luvannu meille aiemmin vain sadetta ja taivaan täydeltä pilviä niin onneksemme ennusteet oli menny mönkään ja saimme nauttia heti auringosta. Saatiin aikalailla nauttia siitä koko viikko, sillä siellä kevät/kesä oli jo pidemmällä kuin täällä Suomessa. Ois tehny mieli hypätä shortseihin heti hotellille päästyä, mutta en mä sitten kehannut kun paikallisilta ois voinu tulla pitkiä katseita. Saksalaiset kun kulki siellä vielä osa talvitakeissa… SIIS TALVITAKEISSA!!! Tämmösille Suomen keleihin tottuneelle kun siellä oli toisinaan ihan helle, haha 😀

Millasta postausta muuten toivoisitte eniten Berliinistä? Ruokavinkkejä vai oiskohan videot mitään? 😉

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *