Skrollaa alas
en
fi

BERLIN, BERLIN

28 toukokuun, 2015

Hey! Always when I go on a trip, I’m a bit nervous about the hotel. You can never REALLY know what’s waiting out there unless you have been there before. Sometimes the hotel tops the expectations, sometimes the photographer has been extremely talented to cover up the reality about the hotel 😀 I feel like one always is standing on the top of the toes before stepping into the room.

I have been able to avoid these horror stories of hotels — for now at least. We stayed at Wyndham Berlin Excelsior and had a very bright, pretty room. The best things about the hotel was the breakfast though 😀 We ere like little pigs there every morning…

Have you had any terrible hotel stories or have you been lucky like me? 🙂
***

Moikkelis! 🙂 Aina ulkomaille lompsittua, sitä jännittää millanen hotelli vastassa odottaa. Joskus  hotelli on livenä vielä upeampi, kun taas toisinaan valokuvaaja on tehnyt hyvää työtä ja saanu kehnon rötiskän näyttämään täydelliseltä lukaalilta. Sitä on tullut kuultua kaikenmoisia kauhuskenaarioita mitä hirveimmistä hotelliyllätyksistä, kuten likasia hiuksia täynnä olevista lakanoista ja ällöttävistä vessoista, ehkä parempi etten avaa näitä teille tarkemmin…

Mutta meikäläinen on ainaskin toistaiseksi välttyny kammottavilta hotellikokemuksilta, sillä tälläkin kertaa mua ja Valtsua odotti ihan tosi kiva hotelli ja hotellihuone. Yövyttiin Wyndham Berlin Excelsior nimisessä hotellissa, missä meidän huone oli tosi valosa valkosin seinin, metallisin yksityiskohdin ja puoli huonetta ympäri kulkevan peilin myötä. Ja hotellissa tärkeintä on tottakai, mikäs muu kuin aamupala! Se oli valitettavasti liiankin maittava, sillä ahmittiin joka aamu kuin pienet porsaat, minkä myötä kaupungille vyöryminen (kirjaimellisesti) oli melko työlästä… 😀 Innostuin  ihan liikaa etenkin nougat-suklaa levitteestä, croisanteista, sekä pullista, NAM!

Onko teillä millasia hotellikokemuksia? Onko sullekki hyvä aamupala hotellin tärkein juttu vai ollaanko me Valtterin kanssa vaan jotenki tuhottoman mosseja? 😀

PS. Ja hei kaikki, tulkaa tänään moikkailemaan Oulun kauppatorille klo 18-20 YleXPopin Etkoille! Mä oon siellä hengailemassa, jei! 😉

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *