Skrollaa alas
en
fi

FIRST DAY IN BERLIN

29 toukokuun, 2015

Valtteri and I made the decision about the hotel quite fast and didn’t really check out the area where we were before we flew there. When we got our bags to the hotel, we went for a little adventure because we wanted to get to know the part of the city were we stayed. Very soon Valtteri realized that the place looked very familiar! Our hotel was very close to Tauentzienstraße, which is a 500 meter long shopping street. Next to that is Kurfürstendamm where there are, for example, a lot of designer brand shops. We were so happy!

Those streets were filled with shops like Urban Outfitters, Forever 21, Zara, Levi’s and much more. There was also a huge Adidas shop where we went almost every day 😀 I bought things like a top, jacket, shirt, bag and socks from there, so almost half the shop. At one point I started feeling a bit embarrassed visiting the store for tenth time and I feel like the customs servants were already done with us, haha. A cherry on the top was KaDeWe, which is the second largest department store in Europe. The place was very fancy. They sell more high-end brands — I was happy to find Topman. I was love for my eyes and wardrobe but not for my wallet… 😀

We were thrilled about the shopping possibilities and kept running up and down those streets. If you love shopping, at least I can say that it was a great place for that 🙂

***

Tehtiin Valtsun kanssa meidän hotellivalinta aika pikaisesti, eikä pahemmin keretty tsekata sen sijaintia. Kun oltiin heitetty matkalaukut hotlalle niin lähettiinki heti tekemään tutkimusmatkaa lähiympäristöön ja Valtteri hoksasi olevansa tutuilla kulmilla. Meidän hotelli oli ihan Tauentzienstraßen vieressä, joka on ”vaan” sellaset 500 metriä pitkä ostoskatu. Tämän vieressä on vielä Kurfürstendammin katu, jonka varrella on kans lukuisien suunnittelijoiden, sekä suurien ketjujen liikkeitä. Siis miten voi käydä tämmönen tuuri!!!

Noiden katujen varrelta löyty ihan älytön määrä liikkeitä kuten: Urban Outfitters, Forever 21, Zara, Levi’s ja melkeenpä ihan kaikkien isoimpien ketjujen liikkeet. Kadulla tuli vastaan myös iso Adidaksen myymälä, jonne palattiin useana päivänä uudestaan. Sieltä lähti mukaan hihatonta, takkia kauluspaitaa, laukkua, sukkia eli lopulta kutakuinki puolikauppaa… Jossain vaiheessa alko jo hävettää palata sinne aina uudestaan, kun ne myyjätkin tais olla jo kyllästyneitä meidän naamoihin, haha. Ostosalueen kruunasi KaDeWe, mikä on kai Euroopan toisiksi isoin tavaratalo. Rakennus oli tosi upea, joten sitä ei oo ainakaan vaikea löytää. Siellä oli selvästi vähän kalliimpia ja tasokkaampia merkkejä myynnissä, meikäpoika ihastu Topmanin osastoon. Se oli rakkautta mun silmille ja vaatekaapille, mutta mun pankkikortti ei ilahtunu jostan syystä… 😀

Sitä jotenki meni ihan sekasin noiden liikkeiden määrästä ja sännättiinkin kuin päättömät kanat katuja edestakaisin innosta kotkottaen. Jos Berliiniin on tullut shoppailemaan niin tuo oli ainakin tän pojan makuun lemppari shoppailualeutta!

15 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *