Skrollaa alas
en
fi

PHOTOSHOOT DAY

31 toukokuun, 2015

Hey! I need to post you guys about this exciting photoshoot I was. It was for a campaign for EYE Jewelry. I got to design three necklaces of which you’ll hear more very soon. I was also super nice to catch up with a friend from teenage years, Iina, who works for them. Even though we’ve met a few times at blog event during these past years, we haven’t really spoken. So you can imagine how much we had to discuss about. Life is so unpredictable!

***

Hellou! Olin tällä viikolla ennen Ouluun tuloa EYE Jewelry -kamppiksen ihan super kivoissa kuvauksissa. Pääsin suunnittelemaan kolme korua, joista tuutte näkemään ja kuulemaan enemmän jo heti ensi viikolla, jei! Olipas ihana törmätä myös teinivuosien ystävääni Iinaan, joka on kyseisellä merkillä töissä. Vaikka ollaan taas lähivuosina useissa blogijutuissa törmäilty niin emme ole jostain ihmeen syystä jutelleet moikkailua enempää. Voitte siis vaan kuvitella kuinka paljon juttua riitti, kun emme olleet puhuneet moniin vuosiin. Kyllä se on vaan ihmeellistä miten arvaamatonta tää elämä on!

Mutta mä alan nyt pakata laukkuaja, sillä illalla ottaa suuri nokkani suuunnan kohti Helsinkiä! Ihan mieletömän ihana reissu on siis pian takana, mutta siitäkin lisää sitten myöhemmin. Heipsan!
Pictures by Iina Hyttinen

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *