Skrollaa alas
en
fi

BANDANA BOY

1 kesäkuun, 2015
Pictures by Valtteri Sandberg

Hey! Just a few minutes aho I came to Helsinki, but this time I’m not that glad about the fact that I’m back home. I’m extremely hungry and there’s only a light in my refrigerator. I really don’t feel like going to a grocery store now that I got a good position on my bed. Well, I really should whine because there’s a store 50 meters away of my home… 😀


I don’t know how many of you guys remember but last summer I was crazy about bandanas. They’re so easy to add to almost any outfit in various ways. It’s June 1st today so it’s officially summer and bandana boys is back!

How many of you have holidays now? Do you have any plans for the summer? 
***

Moikka! Ihan muutama minuutti sitten tulin Helsinkiin, mutta kotiin paluu ei ollut yhtä mieluisa kuin viime kerralla Berliinistä. Aivan tajuton nälkä, jääkaappissa on valon seurana vain ammottava tyhjyys ja hurina, enkä millään jaksais lähteä kauppaan kun sain justiinsa mukavan asennon tässä sängyllä. Ei ole edes sitä korvapuustia niinku viimeksi. Toisaalta mitäs mä tässä valitan kun omaa laiskuuttahan tää vaan on, mulla kun löytyy lähikauppa tuosta 50m etäisyydeltä… 😀

En tiiä kuinka moni teikkiksistä muistaa, kun hullaannuin (tai pikemminkin rakastuin ja sekosin) viime kesänä bandana-huiveihin. Niitä voi yhistellä erilaisiin lookkeihin ja sitoa niin monella tapaa päähän, kaulaan tai vaikka ranteeseen. Tänään vaihtu kesäkuu, joten kesä on virallisesti täällä ja bandana boy is back!


Kuinka monella muutes alko kesäloma nyt? Löytyykö teiltä jo suunnitelmia kesälle? Ois ihan super kiva kuulla vuorostaan teidän kuulumisia 🙂

|OUTFIT OF THE DAY|

|JACKET| Zara
|VEST| Adidas*
 |JEANS| Diesel
|SCARF| Glitter*
|WATCH| Daniel Wellington*
|SHOES| Nike
(* saatu)

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *