Skrollaa alas
en
fi

I HAVE THE BEST READERS

4 kesäkuun, 2015

Hey guys! Last week in Oulu, northern Finland, was absolutely amazing — as always! It’s a bit stressful to be honest, because my schedule is super busy there because I want to be able to see as many of my friends as possible. I also tend to get caffeine ovaries there because we go to Cafés so much. One of my friends even ordered a non-caffeine drink for me because she said I was shaking of all that coffee, haha! I’m sad that I’m not able to visit my home that often but the fact that I already have next trip planned makes me feel good 🙂

In addition to my family and friends, it’s always incredible to meet you guys there. There was a radio station event that I attended and I was so happy to see so many of you! <3

Some of you’ll be quite jealous when I break this down for you: I got to shake hands with Isac Elliot and Mikael Gabriel during the event 🙂 Awesome!

***

Heipsan hei!

Viime viikko Oulussa oli ihan mielettömän kiva ja millonpa ei olis, siellä on aina niin ihana käydä! Onhan se pikkasen stressaavaakin, sillä päivät menee siinä kun juoksentelen kahvilasta toiseen ja koitan nähdä kaikki mahdolliset kaverit. Illalla tai yöllä kun viimein olen kerennyt pehkuihin tärisen peiton alla pupillit pulleina siitä mahottomasta kahvittelun määrästä. Viime kerralla mun kaveri tilasi puolestani kahvini kofeiinittomana, kun olin ihan hyperaktiivinen jo. Oulussa käynti on mulle valitettavasti kaikilta kiireiltä harvinaista herkkua, mutta onneksi nyt kesällä on tiedossa pari pidempääkin reissua sinne päin ja mikä parasta, saan Valtterinkin mukaan!

Perheen ja kavereiden lisäksi Oulussa on ihan huippua tavata teitä seuraajia. Oulussa oli viime viikolla YleXPop, jonka etkoilla ja varsinaisena konsertti päivänä olin heilumassa mestoilla. Oli mahtavaa, että niin moni teistäkin oli siellä ja uskalsitte tulla moikkaamaan, vaikka näytänhän tällaiselta pelottavalta… Mä en kuitenkaan pure, koska Wikipediankin mukaan naakan ruokavaljoon kuuluu kesäsin hyönteiset, etanat ja lierot, joten pelko pois! 😀 Teidän näkeminen tuo tähän juttuun aina jotain ihan ihmeellistä uutta energiaa!

Ai niin tiedän, että moni siellä ruudun takana tulee olemaan vähän kade, koska pääsin samalla reissulla kättelemään Isac Elliottia ja Mikael Gabrielia, iik! ;D

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *