Skrollaa alas
en
fi

SECOND DAY IN BERLIN

5 kesäkuun, 2015

As I told you before, we spent the first day during our stay in Berlin near our hotel neighborhood. The next day started there as well because there were a few things we though about buying but needed to sleep on them. We went to get them so that they wouldn’t gall our minds anymore. Usually in the mornings we sat at Starbucks for a good while because we’re so addicted to social media and the Wi-Fi at our hotel wasn’t as fast as we wished it would be. We also drank probably too many Frappuchinos and Mango Maracujas…

We stayed a couple of hours there and then decided to take an U-Bahn to Alexanderplatz. Before our trip everybody were telling me that it’s super easy to use the public transport in Berlin but when I had a look on the U-/S-Bahn/Bus map I was shocked. It looks like a spider web! Luckily after a few minute we figured it out and got to our destination. We went to the TV-tower and I think that the elevator up was more exciting that the view up from there.

We also visited a shopping centre called Alexa that had about 180 stores. We were a bit disappointed because there were no shops that interested up. After that we went back to our neighborhood and ate by a restaurant near our hotel. It was about time for one of the highlights (at least for fanboy Valtteri) of our trip: Ariana Grande’s Honeymoon Avenue Tour! It was such an amazing experience that I’ll write a separate post about it later 🙂

After the show we headed to McDonald’s (whoops…) which was the second time that day 😀

***

Kuten aiemmin kerroin niin ensimmäinen päivä meillä meni hotellin lähiseudulla shoppailen ja toisen päivän aamuna palattiin vielä samoille kulmille. Parista liikkeestä jäi nimittäin mieltä kutkuttelemaan muutama kiva juttu, joten käytiin ostamassa ne pois niin ei vaivaa enää. Aamusin me yleensä istahdettiin Starbucksiin, koska ollaan niin addiktoituneita somesta ja hotellilla meillä oli melko takkuileva netti, jota käyttäessä lähinnä vaan menetti hermot. Ja no kyllähän sitä teki mieli frappeakin tai mango maracujaa, johon rakastuin tuolla matkalla, niin herkullista ja raikasta, oih!

Kun oltiin aikamme palloiltu hotellin läheisillä shoppailukaduilla niin alettiin ensimmäistä kertaa seikkailemaan metroilla. Kaikki oli mulle sanonu ennen matkaa, että Berliinissä on helppo kulkea julkisilla, mutta kun ensimmäistä kertaa vilkasin metrokarttaa mun silmät käänty nurin ja oli pullahtaa päästä. Mun ja Valtterin suunnistustaidoille se ei todelllakaan näyttäny helpolta… Mutta aikamme kun karttaa pyöriteltiin käsissä se alko selkeentyä ja löydettiin viimein Alexanderplatzille. Käytiin TV-tornissa, missä se hissi oli oikeastaan jännempi kokemus kuin ne maisemat. Se nous niin nopesti, että mun korvat oli taas ihan lukossa. Oiskohan mun syytä käydä tarkistuttamassa mun korvat tai putsata ne, haha 😀

Tornin lähettyvillä sijaitsee kauppakeskus Alexa, missä on noin 180 eri liikettä, joten suunnattin seuraavaksi sinne. Oltiin kuitenkin hieman pettyneitä, koska sieltä ei oikein löytyny meidän tyylisiä kauppoja ja muistaakseni sieltä ei tarttunu kummallakaan meistä mitään mukaan. Pyörittiin vielä muutamissa liikkeissä Alexanderplazilla, jonka jälkeen lähettiin hotellin lähettyville syömään, koska illalla meitä odotti yksi matkan odotetuimmasta (ja etenkin fangirl Valtterin odottamista) jutuista eli Ariana Granden keikka!!! Se oli niin huikee kokemus, että ansaitsee kyllä ihan oman postauksen. 😉

Yöllä keikan jälkeen eksyttiin vielä läheiseen mäkkäriin, TAAS Tais olla päivän aikana jo toinen kerta, hups. 😀

Valittiin tää ruokapaikka vaan noiden söpön tomaatin ja kurkun takia XD
Kattokaa kuinka söpön ilmapallon sain mäkkärissä! Valtteri ei vaan antanu mun ottaa sitä meidän huoneeseen 🙁

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *