Skrollaa alas
en
fi

ALEXANDERPLATZ

6 kesäkuun, 2015

Pictures by Valtteri Sandberg

Here is the second outfit from Berlin! We shot these pictures near the TV-tower (as you may notice, lol). Everywhere but in Finland it’s super easy to find a place for outfit shoots because one can just pull off great looking pictures on the streets. In Finland finding the right place may take several hours, like one time in Oulu when it was -30 Celsius degrees. My toes will never forget the pain!

I noticed that I got some looks from other people with this outfit. Maybe it was the sandals? As I told you in a previous post, some locals were still using winter coats.


Do you dig this look?
***

Tässä toisen päivän asukuvat Berliinistä, TV-tornin edustalta. Ulkomailla melkein missä tahansa maassa asukuvauspaikan löytäminen on niin ihanan paljon helpompaa, kun kuvat voi ottaa millä kadulla vaan. Suomessa sopivan paikan löytämiseen on joskus vierähtäny useampi tuntikin, kuten eräs kerta Oulussa -30 asteen pakkasilla… Mun varpaat ei ikinä unohda sitä huutavaa jäätävää kipua… :/

Huomasin että tässä asussa sain useita kummastelevia katseita vastaan tulijoilta, mikä johtunee meikäläisen sandaaleista. Aiemmin kerroinkin, kuinka olisin ollut valmis hyppäämään shortseihin lähes joka päivä, mutta paikallisista osa kulki vielä talvitakeissa. Sain siis useita katseita, jotka ihan selvästi sanoi: ”Idiootti turisti, ootko sä luullu tulevas johonki rantalomalle noilla sandaaleillas?!?!”. Ehkäpä kohta uskaltaa kaivaa nää sandaalit uudestaan esiin täällä Suomessakin, jos nuo säät vielä pikkasen tuosta lämpenis. 🙂

Mitäs tykkäätte lookista? Heittäkää kommenttia tonne alalootaan, koska rakastan luke teikäläisten juttuja! ♥

|OUTFIT OF THE DAY|

|JACKET| Zara
|VEST| Asos*
 |JEANS| Diesel
|HAT| Topman
|SUNGLASSES| Ray-Ban*
|WATCH| Daniel Wellington*
|SHOES| Birkenstock*
(* gifted)

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *