Skrollaa alas
en
fi

EYE FOR FASHION

8 kesäkuun, 2015

Hey guys! Hope that your week had an awesome start 🙂 I posted some behind the scenes pictures to you guys earlier and now it’s time to tell you more with ready shots!

A month ago Jevelo asked if I would be interested in collaborating with them by designing a small collection for them. The company is Finnish and it is an app where one can design his/her own jewelry.

I wanted to design something timeless and came up with three beautiful diecut-styled necklaces that you can see in the photos. Check out the app and fall in love! 🙂

***

Heippa ja ihan huippua alkanutta viikkoa! Postailin aiemmin teille tänne behind the scenes -kuvia kuvauksista joissa olin muutamia viikkoja takaperin ja nyt on aika kertoa teille niistä lisää näiden valmiiden kuvien kera. 😉

Mulle pistettiin kuukausi takaperin viestiä Jevelo nimiseltä suomalaiselta yritykseltä! Jevelo on siis iPhonelle tai iPadille ladattava appi, jolla voi suunnitella mistä vain kuvasta itselleen korun muutamassa minuutissa. Valmiin korun voi ostaa itselleen suoraan sovelluksesta, korut valmistetaan Fiskarsissa kultaseppämestari Kristian Saarikorven johdolla. Ja valmis koru saapuu postissa 2-3 viikon kuluttua, ihan hullun helppoa ja kätevää!

Multa kyseltiin haluaisinko lähteä suunnittelemaan itselleni kolme erilaista kaulakorua ja olin tietty mukana! Lähdin liikkeelle ajattomista, simppeleistä ja tatuointiaiheisita muodoista ja kuvioista. Ensimmäinen koru oli merihenkinen ankkuri, minkä tyyppistä kaulakorua olen hakenut pitkään. Nyt sain pieniä yksityiskohtiakin myöten sellaisen kuin halusin! Stailisti oli valinnut aika villin ja hauskan asun korun kanssa, kuten kuvista näkyy. 😀 Idea toiseen koruun lähti upeista peura tatuoinneista, joita olen nähnyt. Olen kuitenkin sen verran nössyykkä ja mulla on tosi alhainen kipukynnys, että en ole uskaltanut mennä leimattavaksi. Näin päätin helpottaa tatuointikuumetta suunnittelemalla tatuoinnin pohjalta korun. Kolmas koru idea lähti vain siitä, että halusin jotain yksinkertaista, ajatonta ja kaiken kanssa yhteen sopivaa. Tuo alimpien kuvien koru sopii varmasti asuun kuin asuun!

Mä toteutin kaikki kolme koruani diecut-tyylillä eli läpileikattuna, mutta koruja on myös mahdollista suunnitella muunmuassa kaiverrettuina. Käy sä tutustumassa sovellukseen, sillä samalla voit osallistua lukijakisaan, jonka sain järkätä teille. Luvassa on siis arvonta, missä voit voittaa itse suunnittelemasi hopeakorun!

|OSALLISTUMISOHJEET|

1. Lataa Jevelo -sovellus, suunnittele ja tallenna sun kolme omaa designia. 
2. Kilpailusivun löydät täältä
3.Osallistumisaikaa on 18.06.2015 saakka!

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *