Skrollaa alas
en
fi

DENIM, MY BEST FRIEND

11 kesäkuun, 2015
Pictures by Valtteri Sandberg

Hey! I just came to say a quick hi and show these outfit shots to you. I’m fallen in love with my denim jacket by Lee because denim goes perfectly with blonde hair. Or is it just me… What do you think? I have a feeling that this jacket will be the only one I’m wearing this summer if the weather lets me. Finnish summer is so unpredictable, ugh.

But now I need to hurry and take a bus to Valtteri’s place. It’s his 21st birthday today — crazy how these years just keep passing by!

***

Moikka! Tulin nyt ihan pika pikaa heittämään teille tänne nää asukuvat. Oon rakastunut uudelleen mun Leen farkkutakkiin, koska blondit hiukset ja denim mätsää vaan niin täydellisesti yhteen. En tiiä onko se vaan meikäläisen päässä vai mahdattekohan olla samaa mieltä? Mulla on sellanen fiilis, että mä tuun kuluttamaan ton takin puhki tänä kesänä jo siksi, että oon niin tykästyny siihen, mutta valitettavasti myös noiden säiden vuoksi… Missä viivyt oi Suomen kesä, mä oon jo valmiina sua varten!?!? No jospa se sieltä pian tulis, koska mun ois tarkotus vietellä kesälomaa taas viikon päästä… Pidetään peukkuja!

Mutta nyt ei mennä vielä kesälomille vaan mä hyppään bussiin ja matkaan kohti Valtsun kämppää. Täytyy nimittän mennä sinne herättelemään mun synttärisankaria! Mun vanhus on jo 21, kylläpä nää vuodet vierii nopsaa… Ihan ikäkriisi tässä puskee, mutta ehkä panikoin sitä sitten elokuussa kun mulla tulee saman verran vuosia täyteen. Tänään kun ei puhuta musta vaan kaikki huomio keskittyy mun banaanisuupalleroon! 😀

|OUTFIT OF THE DAY|

|JACKET| Lee*
|T-SHIRT| Pray For Paris*
 |JEANS| 2nd One
|SUNGLASSES| Ray-Ban*
|WATCH| Daniel Wellington*
|SHOES| Nike*
(* gifted)

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *