Skrollaa alas
en
fi

THIRD DAY IN BERLIN

14 kesäkuun, 2015

Hey guys! It’s been a few days. I didn’t spend time by my computer because I wanted to take advantage of these beautiful weathers we had. Now that I look outside and see all that grayness and rain I’m glad I did because who knows they were the only pretty days this summer.

Anyway, here I am again with some photos from the lovely Berlin. I don’t understand how I have this many photos. When we were there I though that we didn’t take enough of them… 😀 Well, I’m not complaining. The editing has just started to feel a bit forced though 😀 have you already gotten enough of Berlin?

Like the title says, these pictures are from the third that. That day we spent a good while looking for Burgeramt (a restaurant I posted about yesterday) and walking to the Berlin Wall from there. I have no time to write stories today so I’ll let the photos speak instead 🙂

***

Hellouta taas näin muutaman päivän jälkeen! Musta ei ole kuulunut, koska yritin ottaa kaiken irti upeista säistä. Nyt kun verhojen välistä kurkistaa tuonne ulos sateiseen ja harmaaseen synkkyyteen niin ei voi tietää vaikka ois ollu tän ”kesän” lämpimimmät päivät…

Mutta tosiaan täällä ollaan taas ja edelleen Berliini kuvien kera… En tajua miten näitä kuvia kerty kameraan näin tuhottomasti, kun siellä ollessa tuntu että ois pitäny kuvata enemmän. Toisaalta parempi näin päin vai joko jonku silmäkulmaa alkaa nykimään nää postaukset? Mun täytyy myöntää, että näiden editoiminen alkaa jo vähän tökkimään…

Tän postauksen kuvat on otsikon mukaisesti kolmannelta päivältä, jolloin päivä kului lähestulkoon aiemmin vinkkaamaani Burgeramt ravintolaa etsiessä (aikaa pelkästään siihen kului 2h) ja sieltä Berliinin muurille haahuillessa. Ja nimenomaa haahuilua se olikin meidän suuntavaistoilla, kun saatiin tuohon kaikkeen kulumaan yksi kokonainen päivä! 😀 Onneksi ollaan molemmat yhtä surkeita lukemaan karttaa, koska jollain muulla ois voinu mennä järki siihen säheltämisen määrään…

Nyt en kuitenkaan tarinoi sen pidemmästi teille, koska tänään pitäisi keretä vielä Valtterin duuniin ja sieltä hänen porukoille Espooseen. Niin ja täytyisi ajastaa jokin rustaus teille huomisellekkin, sillä sitä päivää poikkeuksellisesti en halua viettää rakkaan läppärini kanssa vaan erään miekkosen…

Kuka arvaa mikä päivä on 15.6. kyseessä? 😉 
Saksalaisille tuotti vaikeuksia kirjottaa meidän nimet… Ne ei ollu koskaan oikein, mutta näin päin pylleröä niitä ei vielä aiemmin oltu rustattu… Patrick, haha! 😀
Valtteri yritti poseerata tässä ja näyttää muka siltä, että osais lukea karttaa… 😀
Tuo näyttää vaan niin herkulliselta, että oli pakko lisätä tämä kuva tähänkin postaukseen! 😀
Cara on vaan niin cool! Joku nähny pikkasen vaivaa, koska kyseinen mainos oli maalattu tuohon seinään… VAU!
Nyt  varmaan saan kommentteja mun yleissivistyksestä, mutta luulin tätä Berliinin muuriksi… Aina oppii jotain uutta! 😀

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *