Skrollaa alas
en
fi

ZOO

15 kesäkuun, 2015

Hey! I’ll share a traumatic experience I had in the Berlin Zoo during our stay there. This post also includes a kissing picture in celebration of our anniversary, SOS! 😀

In the last post I forgot to mention that in the morning of the third day we visited the Zoo, which was one of the highlights of the trip for me. I had never seen an elephant or giraffe before so I was super excited. However, the traumatic experience happened by the baboon cage. I was photographing these cuties for a good while when I noticed other tourists laughing and pointing at the other corner of the cage. There was this older baboon shagging a younger baboon from behind! I was so shocked that I didn’t even realize to snap a photo for you but I think it’s just for the better 😀 Now I know why their arses are so red…

Happy weekend guys! 🙂
***

Moikka! Nyt on luvassa höpinää traumaattisesta eläintarhareissusta ja no näin mun ja Valtsun vuosipäivän kunniaksi yksi pusukuvakin, iik! 😀

Edellisestä postauksessa jäi kokonaan kertomatta, että kyllähän me käytiin kolmannen päivän aamuna Berliinin eläintarhassakin. En tiedä miten se uonhtui mainita, sillä tuo oli oikeastaan yksi meikäläisen eniten odottama juttu koko matkalla! Siellä oli nimittäin norsu ja kirahvejakin, joita en koskaan ollut nähnyt livenä. Nyt näin ja onneksi ilmeestäni ei ole kuvamateriaalia, koska mitä nyt taisin innostua pikkasen liikaa ja pelästyttää muut vierailijat ja ehkä osan eläimistäkin simpanssimaisella pomppimisella ja huudahduksilla. Ja kyllä olen 20-vuotias mies…

Simpansseista ja apinoista päästäänkin luontevasti punapersepaviaaneihin, joita en saa pois mielestäni saati pyyhittyä verkkokalvoiltani. Aitauksessa oli useita vanhoja isoja parrakkaita punapersepaviaaneja ja sitten pienempiä tavis apinan näköisiä. Siinä ihastelin ja kuvailin kun nämä suloisesti nyppivät toisiltaan selästä hyönteisiä, mutta pian havahduin nauruun. Ihmiset naureskelevat ympärilläni ja osoittavat aitauksen toiseen reunaa, käännät katseen sinne ja mitä näenkään… Jotain mitä en todellakaan olisi halunnut nähdä… Jotain mistä en järkytykseltäni kerennyt nappaamaan kuvaa teille… ja ehkä hyvä niin… Siellä vanhempi paviaani pani takaa päin nuorempaa punaisena hohkaavaan pyllyyn, jep! Ainakaan en enää yhtään ihmettele, miksi niillä on niin kirkuvan punaiset persukset, haha! 😀

Ihan mahtavaa alkanutta viikkoa teille murut! Toivottavasti ette traumatisoituneet tästä punapersepaviaani tarinasta. 😀
Pus! Pus!
Pääsin ihan silittelemäänkin virtahepoa! 😀

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *