Skrollaa alas
en
fi

FOURTH DAY IN BERLIN

18 kesäkuun, 2015

Hey! Here I am again. Updating the blog suffered a little bit since we were spending our anniversary with Valtteri. This computer has been a third week in our relationship for a little bit too much… The day was perfect and you’ll here more about it later 🙂

We’re on the second last day of our trip to Berlin. It started with a meeting with some of our friends, for example, Britney Spears, Katy Perry, Justin Bieber, Miley Cyrus, Lady Gaga and some other small names like that. The meeting was — unfortunately — at Madame Tussaud’s so as you probably guessed, they weren’t real *cries* I’ve been at one of their cabinets before in London but I love visiting them again because it’s mind-blowing to see how tall they really are, for example. I was impressed how tiny Justin Bieber and Miley Cyrus are! Fanboy-Valtteri was LIVING and wanted a selfie with everyone 😀

The day continues with some sightseeing. We went to Siegessäule of which we had never heard before. We had just seen some awesome pictures people had taken there so as bloggers we naturally felt the need to go there 😀 It is a memorial monument for a war and one can climb on the top of it. The view to the Brandenburger Tor was mind-blowing! That was the next place we headed to and we spent a good while taking pictures there as well 🙂

The end of the day was all about shopping and sitting at Cafés 🙂

***

Heipsan, täällä ollaan taas! Postausrytmi vähän kärsi kun olin viettelemässä vuosipäivää tai pikemminkin päiviä (oikein arvastitte kun kyselin mikä päivä maanantaina oli) Valtterin kanssa ja kuten aiemmin sanoin, halusin omistaa päivän kokonaan meille. Tää tietokone kun on turhan usein kolmas pyörä meidän suhteessa… Oli kyllä aivan ikimuistonen vuosipäivä, mutta kuulette siitä myöhemmin lisää melkosen söpöstely-allötys-kuva-arsenaalin kera, hihii!

Nyt viedään jo toisiksi viimisen Berliini päivän kuvia, hui! Kyseinen päivä alkoi jännittävissä fiiliksissä kun vastaan meitä tuli Britney, Katy Perry, Justin Bieber, Miley, Lady Gaga ja joitain muita tommosia pikkusia vaatimattomia nimiä. Tämä tapahtui valitettavasti Madame Tussaudin vahakabinetissä. eikä kyseessä ollut oikeat henkilöt, niisk. Oon aiemmin käyny Lontoon vastaavassa mestassa, mutta halusin tuonne koska se on jännä nähä minkä kokosia esimerkiksi nuo laulajat on. Yllätyin täysin kuinka pätkä Justin on (hänen faninsa älkää kivittäkö mua) ja kuinka Miley on ihan pikkuruinen ja hento! Ja tietty fangirl Valtteri oli ihan innoissaa – kaikkien kanssa piti saada yhteyskuva, ihan kun ne ois ollu oikeita, aww! 😀

Päivä jatku meillä aikalailla nähtävyyksien merkeissä! Käytiin ensin Siegessäulella, mistä en ollu ikinä koskaan kuullu mitään. Olin vaan nähny upeita kuvia sieltä, joten suunnattiin bloggaajina tietty niiden perässä sinne, haha. Se on korkea Saksan yhdistymissodan muistomerkki, jonka päälle pääsee myös kiipeämään. Sieltä avautu todella upea näkymä puiden yli Berliinin keskustaan ja puiden välissä kulki tie suoraan Brandenburgin portille. Portti olikin meidän seuraava kohde, jonne jumituttiin kuvailemaan pidemmäksikin toviksi. Se oli yhtä näyttävä kuin kuvissakin! 🙂

Loppu päivä me käytettiin shoppailen ja useissa kahviloissa istuskellen. Käytiin ihan paikallisissa pienemmissäkin kahviloissa, mutta kyllähän me illalla eksyttiin jälleen taas Starbucksiin. Tietenkin ihan vain netin perässä… Ei suinkaan frappejen… 😀

Britney sattu yks päivä samaan kaupunkiin ja kyseli josko hengailtas joku päivä. Otettiin selfie mun Instaan, että se sais muutaman seuraajan. 😀
Valtteri pääsi bailaamaan!
Sillä oli korkkarit… Ihan varmasti oli!

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *