Skrollaa alas
en
fi

MIDSUMMER VIBES

19 kesäkuun, 2015
Pictures by Valtteri Sandberg

Hey! I was so afraid that the weather for Midsummer fest would be crappy (as it usually is) but I see a huge improvement compared yesterday, which is a good thing 🙂 It could always get better but I’m not complaining 😀 At the end of the day, it’s not about the weather but attitude. Friends, good food and warm clothes are what we need.

Those are my plans for the Midsummer fest actually. Valtteri’s parents go to a summer cottage so we get to spend the evening at their house 🙂


What are your plans for the weekend? 🙂
***

Hellouta! Eilen näytti sää ihan toivottomalta kun vettä tuli kuin saavista ja se hyytävä tuuli… hyi! Olin aivan varma, että tänään ulkona näyttää yhtä harmaalta, mutta kyllä siellä aurinko vähän kuikuilee pilvien välistä. Toki voishan sitä olla parempikin juhannussää, mutta ei auta kuin ottaa ilo irti noista pienistä valon pilkahduksista. Ja loppujen lopuksi kaikki on asenteesta kiinni! Hyvä porukka kasaan, grillit kuumiksi ja terassille vaan villikset ja huivit päälle niin ei sitä huomaa vaikka mittari ei helle lukemia näyttäiskään tai vettä vähän tihuttais.

Tuossa itse asiassa tulikin aikalailla meikkiksen juhannussuunnitelmat. Valtterin porukat lähtee mökkeilemään viikonlopuksi, joten otetaan heidän asunto Valtterin ja hänen kavereidensa kanssa haltuun. Suunnitelmissa ois grillata, syödä, grillata, syödä ja grillata vielä pikkasen lisää. Rento juhannus siispä tiedossa! 🙂

Mitenkäs teikkiksillä, mitäs suunnitelmai teiltä löytyy viikonlopulle? Ai niin ja mitäs tykkäätte tästä lookista? 

|OUTFIT OF THE DAY|

|JACKET| Zara
|VEST| Asos*
 |JEANS| Diesel
|HAT| Topman
|WATCH| Daniel Wellington*
|SHOES| Birkenstock*
(* gifted)

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *