Skrollaa alas
en
fi

LAST DAY IN BERLIN

20 kesäkuun, 2015

Last post about Berlin is finally here 😀 Some of you must feel very relieved — and so do I to be completely honest 😀 So here are some pictures of the fifth day when we didn’t keep our cameras ready that much. The final day of a trip is always a bit of a chaos and one just runs from one place to another.

Luckily the only sight we had left was the Holocaust Memorial. Then we just visited various shops. So many that we didn’t even realize how fast the clock was ticking. It was time to grab our bags and leave to the airport and jump to the plane. But I’ll let the photos speak for themselves because I woke up at 3 P.M. today and I have tons of work to do 😀 So see you soon!

***

Viimeistä Berliini -postausta viedään! Osa teikäläisistä huokaisee taatusti helpotuksesta ja täytynee myöntää, että niin vähän meikäläinenkin. Nyt siis luvassa kuvia viidenneltä ja viimeiseltä päivältä, jolloin kuvaaminen jäi vähän vähemmälle. Matkalla kun viimeinen päivä menee yleensä paniikissa juosten läpi paikkoja joihin ei aiemmin ole kerennyt ja niin meni tälläkin kertaa.

Onneksi meillä jäi tuolle päivälle nähtävyyksistä vain The Holocaust Memorial. Loput käytävistä ja kierrettävistä mestoista olikin vaatekaupat, joissa loppu päivä kului huomaamamatta. Sitten olikin jo aika hakea laukut hotellilta, ottaa taksi kohti lentokenttää ja hypätä koneeseen! Nämä muutamat kuvat saaneen nyt kertoa enemmän, sillä nyt ois tarkotus suunnata aamutoimien pariin… Heräsin nimittäin vasta kolmen jälkeen ja ois tarkotus saada tän vuorokauden aikana jotain aikaiseksikkin, haha 😀

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *