Skrollaa alas
en
fi

CHAOS

22 kesäkuun, 2015

The title describes the start of my week very well…

I was supposed to travel to Oulu tomorrow, and to Rovaniemi and Kemi from there later on. I’ll be away from home for a good while so the to-do list is endless. I tend to start procrastinating when I have too much to do which only makes everything worse. 

Maybe I should leave my computer alone and take the bull by the thorns. First things first, I’ll shoot a video for you! It’s been a while and I’m not happy about that fact. I need to find a balance between my blog and videos. I feel like when I’m handing one of them, the other one doesn’t get enough attention.

Do you prefer my blog posts or videos?
***

…Tämä sana kuvaa aika hyvin tätä alkavaa viikkoa! Kuinka ihanan positiivinen aloitus viikolla, haha! 😀

Mulla olis tarkotuksena ottaa huomenissa taas megamaalinen nokkani kohti Oulua, siitä ehkä Rovaniemelle, ensi kuun alussa jatkaa Kemijärvelle ja sitten vielä Kemiin.  Tulen siis olemaan pitkän aikaa pois kotosalta ja olisi niin miljoona asiaa hoidettavana, että en ole oikeastaan jaksanut aloittaakkaan To-Do-listan purkua. Mulla kun on tämmönen taipumus, että jos on hirveä läjä hoidettavia juttuja niin koitan lakaista ne maton alle ja unohtaa. Se on hetkellisesti hyvä ratkasu, mutta jonkun ajan päästä ne alkaa tursuta sieltä kasoittain pois… Sitten ei enää nauratakkaan… 😀

Ehkä mun täytyy lopettaa tää täällä tietokoneella pakoilu ja ottaa itseäni niskasta kiinni. Ihan ensi töikseni mä pistän videokameran pyörimään ja kuvaan teille uutta viedeomatskua. Ihan liian pitkä aika on mennyt viime videosta, joten loppu viikosta voitte odottaa jopa kahta videota! Ensi viikolla luvassa vielä useampaa, lupaan kunniasanalla tai muuten möröt mut kokonaisena ahmikoon!!! Postauksia tulee siitä huolimatta säännöllisesti, nyt vain pitäis löytää tasapaino näiden välillä, ettei kummastakaan tulisi pitkiä taukoja.

Mutta tykkättekös te enemmän näistä postauksista vai meikäläisen tohelointi videoista? Kertokaahan tohon kommenttiboksiin, pistetään pikku gallup pystöön! 🙂

35 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *