Skrollaa alas
en
fi

PERFECT ANNIVERSARY

23 kesäkuun, 2015

As I told you guys before, Valtteri and I had our three year anniversary last Monday, June 15th. Years keeps passing by faster and faster!

I must be the luckiest guys on Earth to have found such an incredible guy to live with. We’re very much alike but different enough. It may sound like a huge cliché, but we pretty much complete each other. It’s amazing to have someone who has your back when you’re at your lowest.

The last three years have been the best and most eventful ones of my life. I don’t believe I would’ve achieved so many things without him. And I’m not talking only about physical things, like my blog and how much he has helped me with it but mentally too. I’m so much more confident nowadays. Valtteri is such an amazing listener. When I tell him something — good or bad — he lives it with me.

Our anniversary was perfect and I honestly mean it. We didn’t do anything super special — just those things that we love doing together. Our day started with a breakfast at a nice Café from where we continued to the market square to enjoy some pancakes. After that we went to the movies and a restaurant. We also loved spending time at our room in Sokos Hotel Torni, which is such a beautiful hotel.

***

Kuten jo aiemmin kertoilinkin niin mulla ja Valtterilla tuli viime viikon maanantaina, 15.06., kolme kokonaista vuotta täyteen tätä yhteiseloamme. Kyllä nää vuodet vaan tuntuu vierivän yhä nopeammin mitä enemmän vuosia mittarriin kertyy!

Oon kyllä onnekkain poika mitä maa päällään kantaa kun oon löytänyt tommosen miekkosen vierelleni. Ollaan tosi samanlaisia, mutta sopivan erilaisia kuitenkin. Kuulostaa kauhean kliseiseltä, mutta täydennetään oikeasti aika hyvin toisiamme, esimerkiksi on just mahtavaa kun niinä omina huonoina aikoina toinen osaa tsempata ja neuvoa, kun itse on ihan hukassa. Huumorintajun suhteen ollaan kuitenkin juuri sopivan samanlaisia ja meillä on kehittyny semmoset omat jutut, jotka sais muilta vaan pitkiä oudoksuvia katseita. 😀 Justiinsa yks päivä puhuttiinkin siitä, että ois mahdotonta kuvitella että kenenkään muun kans koskaan vois olla tällasta maagista yhteyttä.

Viimiset kolme vuotta on ollut elämäni parhaat ja tapahtumarikkaimmat ylipäätään kaikilla elämän osa-alueilla. En usko, että oisin saavuttanut näitä monia asioita viime vuosina ilman Valtteria. Enkä tarkota pelkästään fyysisiä asioista kuten tätä blogia ja mitä Valtteri on sen eteen tehnyt kuten vastaillut sähköposteihini, kuvannut, jne. Tarkoitan lähinnä mun vahvistunutta itsetuntoa ja opiskeluista selviämistä. Valtteri on ihan mahtava tai suoraan sanottuna paras kuuntelija jonka mä tiedän. Kun kerron jonkun oli se sitten hyvä tai huono asia niin on ihanaa kun hän myötäelää niin täysillä mun fiiliksien mukana ja iloitsee mun onnistumisista tai tukee kun kaikki ei oo menny ihan putkeen. Ja näitä hyviä puolia rittää vielä pitkäksi listaksi, mutta en nyt taida niitä alkaa rustaamaan tai istun tässä koneen ääressä vielä ens kuussakin.

Meidän vuosipäivä oli ihan täydellinen, ja mä tarkotan sitä! Ei sinänsä tehty mitään ihmeellistä, mutta puuhasteltiin meitä kiinnostavia juttuja ja mikä tärkeintä meillä oli hauskaa ja päivä oli tosi romanttinen (mä kun oon vähän tämmönen ällösöpöiliä, jos joltain se on muka jäänyt huomaamatta). Päivä alkoi aamupalalla kahvilassa, käytiin kävelyllä torilla, syötiin herkulliset marjoilla täytetyt ja kermavaahdolla ja suklaalla kuorrutetut letut, käytiin leffassa katsomassa kauan odottamamme Kapinallinen, vietettiin aikaa meidän tyylikkäässä hotellihuoneessa Solo Sokos Hotelli Tornissa, illallistettiin ravintola Memphiksessä, kippisteltiin kuohuvaa Tornin kattoterassilla Helsingin kattojen yllä. Seuraavana aamuna oli ihana a. herätä rakkaimman ihmisen kainalosta, b. herätä hotellin pehmeästä sängystä ja mikä parasta niin c. siirtyä sängystä suoraan herkulliselle aamupalalle! Kuvat kertokoon jälleen enemmän itse vuosipäivän vietostamme! 🙂

PS. Tulipa hyvä ajoitus julkaista tää postaus nimittäin näin Pride-viikkona, haha!
Näitä ihania sokeriherkkuja saa torilta, suosittelen testaamaa!
Meidän oli jo pitkään pitäny mennä katsomaan tää ja vihdoin kerettiin! Tykkäsin!
Miten hän onkaan niin komeakin!
Hotelli Torni oli ihan älyttömän romanttinen, just sopiva hotelli tällaisen päivän viettoon. Ei voi kun kiittää heitä, kun saimme olla siellä vieraana!
Tämmöinen suloinen ja herkullinen yllätys odotti huoneessamme!
Nää näköalat veti sanattomaksi, vau!
Vuosipäivän kunniaksi päätin kokeilla jotain uutta ja kyllä kannatti! Valtteri meni perus burgerilla, haha!
Kippis!
Tää oli aamupala meikkiksen makuun! Voi kun joku kantais nää nyt mun eteen…
Ja sitten vähän jälkkäriä, nam!

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *