Skrollaa alas
en
fi

SONY HEADPHONES GIVEAWAY!

24 kesäkuun, 2015

Hey! In celebration of my new Sony headphones and walkman, here’s my current playlist — hope you enjoy it 🙂

***

Hellou! Oon jo jonkun aikaa pitäny kannettavia matkasoittimia ihan turhina, koska nykyään musaa on niin helppo kuunnella puhelimesta. No, nyt mun pää on totaalisesti käännetty!

Sain jokunen aika sitten Sonyltä heidän Walkman -soittimen ja MDR-A1-kuulokkeet ja olin ihan sata varma, että kaapin perukoillehan toi soitin jää. Tietty halusin kuitenkin testata miten kyseinen masiina toimii ja ihastuin… ei kun RAKASTUIN! En oo ennen tienny sen musasoittimenkin vaikuttavan siihen, miltä se musiikki kuulostaa. Niistä laitteen teknisistä ominaisuuksista mä en osaa sanoa mitään, mutta biisit kuulostaa nyt paljon puhtaammilta ja kirkkaammilta. Noista kuulokkeista sitten puhumattakaan, ne on taivaan lahja maailmalle. Onneksi sain ne ruskeana ja mustana niin sopii asuun kuin asuun, koska nykyään tanssahtelen ne päässä pitkin katuja.

Toinen syy miksi kannan uutta soitinta mukana lähes poikkeuksetta on kun puhelimesta loppuu akku. Milläs sitä sitten kuuntelee musiikkia, kun istuu pitkää matkaa bussissa kuten meikäläinen monet kerat viikossa. Ei kannettavien pikku soittimien aika ehkä olekkaan vielä ohitse. 😉

Tässä alla biisejä joita meikäläisen luureista jytää tällä hetkellä useiten. Onkos teidän musalistoilta samoja biisejä vai löytykö jotain uusia biisejä kenties? Kommentoikaa ja älkää unohtako osallistua tällaisten tän postauksen kuvissa näkyvyien kuulokkeiden arvontaan. Osallistumisohjeet löytyy lopusta!
Zara Larsson – Lush Life

Major Lazer & DJ Snake – Lean On

Lost Frequencie – Are You With Me

Of Monster and Men – Crystals

Felix Jaehn – Ain’t Nobody

Ed Sheeran Think – Out Loud

Zara Larsson – Uncover

Ariana Grande – One Last Time

Sia – Elastic Heart

Florence + The Machine – Ship To Wreck

|OSALLISTUMISOHJEET|

1. Klikkaa tästä Instagram kuvaan (sama kuva kuin yllä)
2. Kommentoi kuvaa ja tägää kommenttiin kaksi ystävääsi, jotka eivät voisi elää ilman musiikkia.
3.Osallistumisaikaa on 01.07.2015 saakka!

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *