Skrollaa alas
en
fi

ABOUT SELF-ESTEEM

25 kesäkuun, 2015

Even though some people find it hard to believe, I’ve had pretty bad self-esteem before. The reason must be bullying I experienced when I was younger because that leaves life-long scars. I’m actually quite shy when I first meet someone. I think that’s why some of my friends thought that I hated them when I first met them.

As I told in the anniversary post, my self-esteem and the level of confidence have increased a lot because of Valtteri. Because of bullying I’ve became very critical on myself — especially what comes to my looks. I’ve had problems with my different sized eyes, huge nose and the fact that I’m super short. But I feel like recently I’ve been more OK with these things. And I think that my new hair style is one of the reasons. I feel more ”me” as a blonde. It may sound stupid but I think people should try things like this more often. The may have a huge positive impact on your life.

Here are some pictures of me when I just woke up. A few month ago I don’t think that I would’ve published these but why to be ashamed? This is me!

***

Vaikka sitä ehkä voi olla vaikea uskoa meikäläisestä niin mulla on aina ollut melko heikko itsetunto. Syynä siihen varmaankin nuorempana kokemani koulukiusaaminen, koska sellainenhan jättää pysyvät arvet. Monet hämmästyykin tavatessaan meikäläisen livenä, sillä oon oikeasti vähän ujohkoa tyyppiä. Yleensä se ilmenee meikkiksessä vähäsainaisuutena, minkä vuoksi jotkut ystäväni ovat ensikertaa tavatessamme luulleet mun vihaavan heitä, hassua! 😀

Kuten  vuosipäivä -postauksessa kerroin, mun itsetunto on kuitenkin vahvistunut tosi paljon, kiitos Valtterin. Mä oon kiusaamisen myötä tullut aika itsekriittiseksi ylipäätään, mutta etenkin ulkonäköni suhteen. Milloin on ollut ongelmaa eri kokoisten silmien, lyhyyteni  ja millon ison nenäni kanssa. Etenkin viime aikoina olen oppinut hyväksymään nämä ja muut piirteeni yhä paremmin. Tää saattaa kuulostaa hassulta, mutta ehkä tämä on osittain uuden tukkavärin ansiota. Oon jo aiemmin sanonu, kuinka nää blondit tuntuu mulle enemmän omalta väriltä kuin brunet. Tunnen myös mun olon näissä paljon itsevarmemmaksi ja oonki huomannu toimivani jopa sosiaalisissa suhteissa paljon rohkeammin. Jonkun mielestä tää saattaa kuulostaa ihan tyhmältä ja kyllähän tää kuulostaa vähän mustakin, mutta ehkä tällaisia uusia juttuja kannattaisi kokeilla useammin kun niillä saatta olla näin suuri vaikutus.

Tässä teille kuvia, kun olen juuri heräännyt. Ehkä muutama kuukausi takaperin en näitä kuvia olisi vielä uskaltanut julkaista, mutta mitä turhaan häpeämään itseään. Tällainen mä olen!

45 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *