Skrollaa alas
en
fi

SUNDAY

28 kesäkuun, 2015

Hey guys! How’s your Sunday? Mine’s been pretty chill so far. I just finished watching Orange Is The New Black and thought that I could continue watching the third season of Grimm. But I wanted to come an say hi to you all and read some sweet comments you have left me to my previous post 🙂

So how am I? At the moment I’m here in Oulu at my mom’s place. The best this about moving out is to visit your parents. There’s no better place. I’m also happy that Valtteri is coming here as well very soon 🙂

May your next week be awesome!
***

Heippa tyypit! Mites tekkisten sunnuntai on lähteny käyntiin? Mulla se on lähteny tosi verkkasesti verkkareissa ja Netflixin parissa! Orange Is the New Black -sarjan kolmas tuottari tuli tuossa juuri ahmittua ja kohta voisin jatkaa Grimmin kesken jäänyttä 3. kautta. Tulin tässä välissä kuitenkin päivittelemään tänne vähän tämmösiä kuulumishöpinöitä ja lukemaan eiliseen postaukseen ja vidiin tulleita kommentteja. Voi kun ne saikin meikäläisen hymyn venymään tonne otsalohkoon asti, kiitos! Ootte ihan mielettömiä kaikki!

Mutta mitäpä muuta meikäläiselle… Täällä sitä ollaan koti kotona Oulussa mamman hoivissa. Vanhempien luota pois muutossa ehottomasti parasta on se, kun pääsee taas käymään heidän luonaan. Missään muualla ei oo parempi olla! Täällä tuoksuukin aina niin kotoisalta, ihan kanelipullalta (oonko ainut joka sanoo korvapuustia kanelipullaksi). Koska oon tällä kertaa pidempään Oulussa niin oon ottanu vaan rennosti ja kerkesin editoimaan muutaman videonkin teille ens viikolle tai no aika montakin… Näätte sitten huomenna mistä on kyse, joten kantsii pysyä mestoilla. Huomenissa myös meikäläisellä on jotain mukavaa odotettavaa, sillä myös rakas nappisilmäni ja banaanihymy -poikani saapuu tänne pohjoseen, jei!

Ihan mahtavaa alkavaa viikkoa ja palaillaan huomenna videon parissa, heipsan! 🙂

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *