Skrollaa alas
en
fi

WITH FRIENDS

4 heinäkuun, 2015

Hey peeps! While you’re reading this, I’m on my way to my brother’s wedding, cool! I’m starting to feel like a grown-up… Okay, I don’t think I’ll ever really be an adult even though I learnt to drink coffee 😀 Maybe even a bit too much!

It was pretty warm yesterday here in Oulu and Valtteri and I headed to the to enjoy the weather. I accidentally got sunburnt… I also was wearing sandals that aren’t very comfortable so now my feet are also swollen — just great 😀 But I’m not complaining though — it was so pretty out there 🙂

What are your weekend plans?
***

Heippa tyypit! Tällä hetkellä kun lueskelette tätä niin meikäläinen matkaa jossain Oulu-Kemi välillä, sillä tänään ensimmäinen sisareni menee naimisiin, hui! Tässähän alkaa jo itsensä tuntemaan melkeen aikuseksi… Okei musta ei koskaan taida kasvaa aikuista, vaikka oonki oppinu jo juomaan kahvia… Ehkä vähän liiankin hyvin, haha. 😀

Eilettäin piisas taas lämpöä Oulussakin ja lähdettiinkin nauttimaan siitä Valtsun kanssa rannalle, Nallikariin. Tää lakanan vaalee kummitus onnistu sitten toheloimaan ja polttamaan ittensä käsistä, niskasta ja jalkapöydiltä. Mulla oli jaloissa vaan gladiaattorit, joilla päätin Valtterin kanssa tallustaa rannalta keskustaan ja nyt mun jalat on vielä kaiken kukkuraksi turvonnu kaksin kertasiksi. Saan tänään luultavasti ottaa Vaseliinit ja muut rasvat käyttöön, että saan nää jalat sujautettua juhlakenkiin, jaiks. Mutta saipahan sentään nauttia hetken auringosta, toivotaan että se tuolta jostain taas taivaalle tupsahtais.

Mutta joo meikäläisen loppu viikko menee Kemissä, mites teillä? Millasii viikonloppu pläänejä teikäläisiltä löytyy? 🙂

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *