Skrollaa alas
en
fi

MY FAVORITE NETFLIX SHOWS

5 heinäkuun, 2015

Hey guys! Here are some of my favorite Netflix shows. Have you seen any of them? 🙂

***

Hellou! Nyt on just passelisti sunnuntaihin sopiva postaus luvassa, nimittäin meikkiksen lempparisarjat Netflixistä! Mä oon ihan hullu sarjarohmu ja mulla onki koko aika joku sarja seurannassa. Ei vaan oo mitään parempaa tapaa rentoutua kiireisen päivän jälkeen kuin läppäri sänkyyn, peittoon kietoutuminen, jotain herkkuja kainaloon ja Netflix pyörimään!

Eli tässä tulee mun lempparit, kerrohan löytyyks sun listalta samoja? Niin ja tietty kaikki sarjavinkit otetaan erittäin avosylin vastaan! 😉

ORANGE IS NEW BLACK – Tää on ehottomasti sarja jonka uuden tuotantokauden mä katon aina yhdeltä istumalta. Jotenki niin mun tyylistä välillä vähän synkkääkin huumoria, hauskoja kommeluksia ja niin koukuttavia juonia. Sarjassa seurataan Piper Chapmanin elämää naisvankilassa, jonne hän ei mielestään kuulu. Kun on paljon naisrikollisia lukitussa tilassa niin draamaakin löytyy sen mukasesti!

ARROW – Meidän piti alkaa seuraamaa kyseistä sarjaa Valtterin kanssa ja muutama jakso me saatiinkiin katottua kahdestaan. Mä vaan oon niin hirvee rohmu, että niihän siinä sitten kävi, että tää poika katto koko ekan kauden yksin seuraavana päivänä, hups! Jotenki ihan erilainen sarja millasia yleensä seuraan, sillä tästä löytyy toimintaa mutta sopivassa suhteessa. Sarjan päähenkilö on miljonäärisuvun perijä Oliver Queen, joka palaa kotikaupunkiinsa Starling Cityyn elettyään viis vuotta ympäri maailmaa muun muassa Lian Yung saarella. Isältään saamansa nimilistan avulla hän ryhtyy jakamaan oikeutta niille, jotka ovat tehneet kaupungista ”mädän”. Eli toisin sanoen vihreä huppu päässä ja nuolia ampuen poistamaan nimi listalta. Kuulostaa jotenki aivan kököltä näin selitettynä, mutta suosittelen tsekkaamaan ainaki pari jaksoa. Niin ja onhan päänäyttelijä eli Stephen Amell aikasta kivaa kateltavaa, köh köh.. 😀

PRETTY LITLE LIARS – Mä rakastan teinisarjoja kuten tuutte seuraavista vinkkauksistani huomaamaan ja tästäpä löytyy teinidraamaa kerrakseen! Sarjassa seurataan neljän kaveruksen elämää, kun heidän yhteinen ystävä Alison katoaa. Vuotta myöhemmin ystävykset alkavat saada viestejä salaperäiseltä, itseään ”A”:ksi kutsuvalta henkilöltä, joka uhkaa paljastaa kaikki nelikon salaisuudet ja näin kiristää heitä. Tässä sarjassa on kiva kun pelkän teinidraaman lisäksi oikeesti löytyy jännittäviä ja jopa pelottaviakin kohtauksia! Tosin mä saan niin pienistä jutuista sätkyjä… 😀

TEEN WOLF – Samoin kun ylemmässä niin tästäkin sarjasta löytyy teinidraaman lisäksi jännittäviä kohtauksia ja oikeastaan vielä enemmän! Just sen takia tää varmaan kuuluu yhtiin mun ehdottomista lemppareista! En oo innosunu aiemmin mistään näistä teinihömppä ihmissusijutuista, mut tähän mä oon ihan kokussa. Sarjan päähenkilö  teini-ikäinen Scott McCall muuttuu ihmissuden pureman jälkeen itsekin ihmissudeksi ja saa yliluonnollisia voimia. En osaa oikein kertoa juonesta enempää, koska tajusin tässä ettei sarjassa oikein oo mitään tiettyä päämäärää vaan joka kausi on tosi erilainen.

GRIMM – Tää on taas aivan erilainen sarja, mitä mulla yleensä tulee katottua, mutta joku tässä muhun vetos. Ehkä ne on noi ihmissudet joihin oon nyt tykästyny, koska tästäki niitä löytyy. Itseasiassa aloin kattomaanki tätä Teen Wolfin jälkeen, haha. Sarja kertoo Portlandin poliisilaitoksen murharyhmän etsivästä, joka saa selville olevansa sukua metsästäjille joilla on kyky nähdä Grimmin saduissa esiintyneitä yliluonnollisia olentoja. Sarjassa yhdistyy rikosdraaman, mysteerin ja vähän myös yliluonnollisen kauhunkin elementtejä.

GOSSIP GIRL – Pistin tän tähän listan alimmaksi, koska kelleppä kyseinen sarja ei nyt ois tuttu. Ehdottomasti mun lempparisarja kautta aikojen, vois melkeen sanoo jopa klassikoksi. Jos siis jostain ihmeen kummasta syystä et oo GG:tä koskaan kattonu niin hop hop sarja pyörimään! Täähän kuuluu jo melkee yleissivistykseen, haha!  Sarjassa seurataan teini-ikäisen ystäväjoukon elämää New Yorkin varakkaassa Upper East Sidessa. Ihanaa teinidraamaa, hyvän näkösiä miehiä ja ihanaa hömppää! Ja jos ei muu niin ainaki viimeistään Ed Westwick on syy kattoa tätä sarjaa, nam! 😉

31 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *