Skrollaa alas
en
fi

MISFORTUNE IN OULU

7 heinäkuun, 2015

Hey and happy Tuesday! Well, honestly it isn’t very happy for us. Every single time Valtteri comes to visit my family in Oulu, something happens. Last time he was supposed to come here, he suffered from fever. And a time before that, he had mononucleosis. For a moment it seemed that everything was going well, but no. Now he has otitis.

I’m glad that it struck him at the end of our trip because otherwise we wouldn’t have been able go to the beach or the wedding. But now we just gotta hope that he gets well soon 🙂

***

Heippa ja mahtavaa tiistaita tyypit! Meillä se ei tosin ole alkanut kovinkaan mahtavasti, sillä ollaan juuri suuntaamassa päivystykseen. Joka ikinen kerta kun Valtsu tulee Ouluun niin häneen iskee joku ihme pöpö, esimerkiksi viimeksi hän ei päässyt tulemaan kuumeen vuoksi ollenkaan tänne ja sitä edeltävällä kerralla hän makasi täällä koko loman pusutautisena sängyssä. Hetki jo luultiin tän epäonnen kääntyneen, mutta ei… Nyt mun raukkamaun kiusaksi on tullut korvatulehdus, tai näin me ainaki oletetaan. Pidetään peukut ojossa, että ei jouduttais koko päivää istumaan päivystyksessä ja muru sais jotain lääkkeitä tohon huonoon oloonsa…

Toisaalta pitää olla ilonen, että toi viheliäinen tauti iski vasta nyt loppu lomasta. Muuten ei oltas päästy viettämään muunmuassa kivaa rantapäivää Nallikarissa. Tuona perjantaisena päivänä tuntu ensimmäistä kertaa oikeesti kesältä, mä kun lähdin tänne pohjoseen just kun Helsingissä alko helteet. Tuli ostettua kesän tokat jädetki jäätelökioskista ja olipahan muuten hyvää mustaherukkajädeä, täytynee ostaa tuota joskus kaupasta kokonainen paketti, nam!

Mutta hei, parempaa päivää teikäläisille! Viettäkää ihana päivä, meki koitetaan Valtsun kanssa pitää ajatukset positiivisina kaikesta huolimatta! 🙂

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *