Skrollaa alas
en
fi

GREAT NEWS!

8 heinäkuun, 2015


Hey guys! Another post for this day… I wanted to share some important news!

Valtteri has had a long break from his blog but know his back 🙂 You’ll find he’s blog from here.

***

Heippa tyypit jo toisen kerran tälle päivälle! Halusin nimittäin tulla jakamaan teille erään ihan mahtavan uutisen, mistä oottekin jo mahdollisesti saattaneet kuulla…

Valtteri on pitänyt vuoden tauon blogistaan, mutta ei oo ollu päivää millon hän ei sitä olis miettiny. Joinain päivinä hän on kertonut postausideoistaan, toisina päivinä hienoista asukuvien ottopaikoista, mutta ennen kaikkea haikaillut, että kerkeäisi palaamaan taas bloginsa pariin. Oon niin onnellinen Valtterin puolesta, että viimein hänelle on koittanu sopiva aika tehdä paluu blogimaailmaan! Nyt hän pääsee tekemään taas itselleen rakkaita ja tärkeitä asioita kuten kuvaamaan, stailaamaan ja kirjottamaan. Etenkin Valtterin rustauksia oon ite henkilökohtasesti kaivannut, koska en voi ymmärtää miten joku voi kirjottaa niin taitavasi. Täytynee myöntää, että oon vähän kade…

Mutta hei, nyt ei kun tsekkaamaan Valtterin uusi upea blogi, klikkaa tästä. Ja muistakaahan jäädä seurailemaan sitä vaikkapa Fb:n kautta tai lisäilkäähän blogimme kirjanmerkkeihinne, kuten meikäläisellä on tapana tehdä! Mä oon aivan fiiliksissä Valtsun paluusta, mitäs mieltä ruudun takana ollaan? 🙂

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *