Skrollaa alas
en
fi

PROUD BROTHER

8 heinäkuun, 2015

Hi guys! Valtteri got some medicine for his otitis and also a few days sick leave. We were supposed to leave to Helsinki today but we’ll spend those days here and just take is very slow.

Here are the photos from my brothers wedding that I promised you 🙂 It was such a beautiful day! My sister and I started to think of our weddings in the future, scary 😀 But you’ll still need to wait for pictures of my wedding for a while, haha!

***

Heippa sinne ruutujen takana majaileville tyypeille! Me selvittiin Valtterin kanssa eilisestä päivystysreissusta ja pikku potilaani sai nyt lääkettä korvatulehdukseensa ja loppu viikon saikkua. Meillä oli alunperin tarkotus suunnata tänään nokkamme takaisin pääkaupunkiseudulle, mutta jäädäänkin vielä täksi päiväksi relailemaan ja lomailemaan tänne mun porukoille Ouluun.

Tässä lupailemia kuvia veljeni häistä, jotka oli muutes elämäni ensimmäiset häät. Oli kyllä kaikin puolin kaunis päivä ja alettiin mun siskon kanssa jo napata ideoita omiin häihimme, pelottavaa… Kuvia mun omista häistä saatte kuitenkin odottaa vielä hetken tai hieman pidemmänkin hetken, ne kun eivät vielä ole ihan ajankohtanen juttu, ei sitten todellakaan! 😀

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *