Skrollaa alas
en
fi

BLONDES HAVE MORE FUN

10 heinäkuun, 2015

Hey! My hairdresser and friend Henry had my hair done again and I’m loving it more and more every time. If you’re in need of a HUGE change or you just wanna cut a little bit of the ends, head to Parael. They do such an incredible work there. Don’t hesitate to visit their website WWW.PARAEL.FI!

***

Heipsun!

Olen viettänyt nyt parisen kuukautta vaaleilla hiuksilla ja teinhän sen tietysti vain tieteen nimissä, sillä pitää sitä nyt jonkun selvittää, onko blondeilla oikeasti hauskempaa. Näiden vajaan kuudenkymmenen päivän aikana olen saanu kerättyä arvokkaasta datasta hypoteesin, jonka nyt haluaisin esitellä teille kaikille siellä ruutujen toisella puolella.

Olen tullut siihen tulokseen, että blondeilla on kyllä oikeesti hauskempaa. Nimittäin olen saanut monet makoisat naurut hyvistä läpistä, mitä muut ja meikäläinen itse on päässyt tästä valon värisestä pehkosta heittelemään. Muutenkin vaaleat kutrit ovat tuoneet elämääni uusia positiivisia puolia ja tsoukkeja, joista muutamia haluaisin nyt esitellä teille.

♥ Olen harkinnut vaihtavani Janne Naakka nimen Drago Malfoyksi, sillä mua kutsutaan nykyään varmaan enemmän kyseiseksi herraksi kuin Janneksi. Eikä se tällaisena pienenä Potter fanina haittaa laisinkaan.
♥ Malfoy heitot tulevat tosin vähän nuoremmilta tyypeiltä, kun taas vanhempi kansa kovasti ihmettelee, olenko kirimässä heitä kiinni ja harmaantumassa ennen heitä.
♥ Olen myös peilistä itseäni toljottaessa huomannut, että vaaleiden hiusten kanssa kledjuni näyttävät jollain tapaa paremmilta ylläni. Liekö syynä se, että musta ja valkoinen kulkevat käsi kädessä.
♥ Tietysti vaalennettu tukka tuo myös vastuuta, meinaa sitä tukkaa on silloin syytä hoitaa raivolla. Onneksi mulla on käytössä superit Lanzan tuotteet, sekä Olaplexin kotihoitotuote, jotka pitävät lassoni kurissa.

En toki meinaa, että kaikkien pitäisi olla blondeja, vaikka mulla se tuntuukin omalta. Muutoksen myötä meikäläisestä tuli vain himpun verran itsevarmempi. Jos säkin haikailet suuren hiusmuutoksen perään, tai ihan vaan haluat napsaista vähän latvoja, niin ota suunnaksi kampaamo Parael. Olen käynyt siellä nyt pariin otteeseen yhteistyön merkeissä laittamassa lettini kondikseen ja en voisi olla tyytyväisempi niin ystävälliseen palveluun, kuin työn jälkeen. Henry tekee niin mahtavaa työtä, etten astuisi jalallakaan muuhun kampaamoon enää.

Pääset varailemaan aikaa osoitteesta WWW.PARAEL.FI! Käy myös tsekkaamassa kampaamon Instagram-sivut nimellä @parael_hair, jos kiinnostaa kurkata minkälaisia taikoja siellä on aikaisemmin loihdittu. Samalla voitte osallistua joko siellä Instagramissa tai sitten Facebookin puolella (<– klik!) arvontaan, jossa voit voittaa 116€ arvoisen hiustuotepaketin. Ohjeet ovat todella simppelit ja löydät ne kysesiltä Paraelin some-kanavilta.

Mitäs mieltä te olette? Onko teidän mielestänne blodeilla hauskempaa vai onko se vaan ikivanha, hassun hauska sanonta?

22 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *