Skrollaa alas
en
fi

SUNSET

14 heinäkuun, 2015

Pictures by Valtteri Sandberg

Phew, what a weekend! I had so much to do that I didn’t have time update my blog, but here I am again! I honestly really don’t have much to say since I’ve been working so much these past days. Some of you comment that my life is always so eventful but it really isn’t 😀 Most of my days are spend behind the computer screen answering to e-mails and doing stuff like that.

Anyway, hope you like the outfit!

***

Huh huh, olipahan viikonloppu! Niin paljon oli tehtävää, että en vielä maanantainakaan kerennyt rustailemaan tänne blogiin, mutta täällä mä oon taas! Tosin en tiiä mitä rustaisin teille, koska viime päivät on menny vaan juoksevia asioita hoitaessa. Ketään tuskin kiinnostaa lukea kuinka olen järjestelly tärkeitä papereita, vastaillut sähköposteihin, jne.. Moni kommenttien perusteella luulee, että mun elämä on aina jotenki kauheen tapahtumarikasta, mutta voin kertoa että ei se oo. Itse asiassa se on viime päivinä ollu niin kauheen tylsää, että ehkä vaan kattellaan näitä tunnelmallisia peltokuvia ja palaillaan huomenna uusiksi. Heipsan! 🙂

|OUTFIT OF THE DAY|

|JACKET| Lee*
|T-SHIRT| Topman
 |JEANS| 2nd One
|SUNGLASSES| Ray-Ban*
|HAT| Topman
|SHOES| Nike*
(* gifted)

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *