Skrollaa alas
en
fi

SUMMER DEPRESSION

20 heinäkuun, 2015

Usually people suffer from autumn depression but I don’t think that I’m the only one suffering from summer depression because honestly the weather sucks. It’s so gray and rainy all the time. It’s like we’re living in October! Some days it’s so cold that I’ve been thinking about looking for my winter coat.

I didn’t know one could suffer from this but I guess this is one of those #JustFinnishThings 😀 So if you’ve been wondering were I are, I was lost in my bed watching Netflix and dreaming the world away. Valtteri just came back from a trip to a summer cottage so I hope that the fact that he’s here with me will make me feel better 🙂

Have you ever felt like this?

***

Yleensä tyypit kärsii syysmasennuksesta, mutta en tiiä oonko ainut johon iski viime viikolla pieni kesämasennus. Nyt on ollu nimittäin niin harmaata ja sateista, että ihan kuin elettäisiin lokakuuta. Melkeen ollu niinkin kylmä, että joinain päivinä oon harkinnu talvitakin penkomista varastosta, hyrrr…

En osannu aatella, että tallanenkin masennus vois iskeä, mutta nää on näitä ”vain Suomi juttuja”! 😀 Jokunen on varmasti ihmetelly, missä oon viimisen viikon lymyillyt kun ei postauksia ole kuulunut, mutta tässä on siispä syy siihenkin. Mun elimistö ja mieli meni viime viikolla sellaseen syyskoomailu tilaan, että ei oikein huvittanu muuta kuin uppoutua Netflixiin ja uittaa päätä Ben&Jerry’s purkissa! Valtteri tuli onneksi eilettäin viikonlopun mökkireissulta kotiin, meidän kotiin (hihii tuntuu niin kivalta kun voi nyt viimein sanoa näin) ja se piristi meikäläistä niin, että jospa mun kesä masennukset ois nyt masisteltu, haha. Palaillaas huomenna videon muodossa, jee! 🙂

Onko kellekkään teistä tämmönen kesämasennus tuttu? Oli tai ei niin hyvää alkanutta viikkoa, pus!

24 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *