Skrollaa alas
en
fi

AN UNUSUAL NIGHT

28 heinäkuun, 2015

Here is the post about Qstock as I promised 🙂 It’s the first one actually. I took so many photos that I needed to divide them into two separate posts so that you have the energy to take a look at them 😀

I attended the festival with a good, old friend of mine. And I’m not saying that she’s old by age — we just have known each other so many years that you can’t count them with your two hands!

We got to spend the night at Fosters’ No Worries Motel, which was the perfect base for us during the festivals. I need to admit that I’m not much of a festival person so to be able to take some breaks between the day was perfect.

The performers were excellent! Can’t wait to show you more pictures later 🙂

***

Tässäpäs lupailemaa postausta Qstockista, oikeastaan vasta ensimmäistä niistä. Mulla tuli nimittäin räpsittyä sen verran paljon kuvia, että parempi jakaa ne kahteen postaukseen niin joku teistä ehkä jaksaa kattoa ne kaikki. 😀

Suuntasin festareille rakkaan vanhan ystäväni Sannan kanssa. Hän ei siis ole iällisesti vanha vaan tajuttiin, että yhteisiä vuosia meillä on kertyny jo sen verran, että niitä ei ens vuonna enää kahden käden sormilla lasketa, hui! Käytiin ensimmäisenä noutamassa pressipassit, että päästiin alueelle sisään. Ja ne saatuamme lähettiin metsästämään Fosterssin The No Worries Motellia, johon meidät oli kutsuttu yöpymään.

Motelli oli tosi upee, neljästä kontista rakennettu rakennelma, jonka alakerrasta löyty vielä baarikin. Saatiin myös käyttöön oma bajamaja, sekä bajamajasuihku, joista jälkimmäistä ei kylläkään uskaltaudutttu testaamaan. Mietittiin kyllä, että tuolla bajamajan puolellahan ois voinu ottaa eka ”mutakylvyn” ja siirtyä sitten pesulle, haha 😀 Tuo motelli tuli kyllä tarpeeseen, sillä mun täytynee myöntää, että en oo oikeen festarityyppejä. Välillä on pakko päästä jonnekki lepoilemaan, ikääkin kun ens kuussa tulee jo kauheat 21 vuotta! :/

Ei me kuitenkaan koko päivää motellissa nukuttu vaan päivään mahtu mm. mielettömän Kaija Koon, Haloo Helsingin ja The Soundsin keikka! Tietty myös hyvää ruokaa ja yks jos toinenkin lasillinen viiniä tai siis muovimukillista. Jossain vaiheessa huomattiin, että kaikki muut ihmiset oli kaikonnu koko festarialueelta meidän syvällisten yöllisten keskustelujen aikana. Niimpä meki kömmittiin motellihuoneeseemme. 😀

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *