Skrollaa alas
en
fi

THE NEXT DAY AT QSTOCK

31 heinäkuun, 2015

Hey guys! Just quick update with some pictures from Qstock 🙂 The day consisted of Benjamin Peltonen, sweets, tasty festival food, Jenni Vartiainen and a lot of other things. The sun was shining and overall the weather was very pretty. Next year I need to come back — this was such an amazing experience! Thank you Qtock!

It’s six o’clock in the morning and I’m feeling overly tired. We’re leaving to Tallinn of which I’m very excites about 🙂 I need to hurry so see you tomorrow! 🙂

***

Morjesta! Nyt tulin heittään näin aamutuimaan vielä vikat kameralle kertyneet kuvaset Qstockista. Päivään mahtui muunmuassa Bemmi, metrilakuja, hyvää festarisafkaa, Jenni Vartiainen ja paljon muuta. Aurinkokin oli meille suotuisa, joten kyseessä oli siis ihan täydellinen kesäpäivä! Ens kesänä täytyy kyllä kans ottaa iso nokkani kohti Qstockia, oli niin mahtava meininki, kiitos Qstock!

Mulla on simmut vielä ihan unihiekan peitossa näin kello kuusi aamulla, että en valitettavasti kykene rustailemaan teille enempää. Normaalisti mua ei saa ees hampparilla houkuteltua ylös näin aikasten, mutta vain kymmenisen minuutin kuluttua täytyy hyppää jo sporaan ja matka kohti satamaa ja Tallinnaa alkaa, jei! Kyseessä siis pieni syysvaateteiden (saako jo puhua syksystä?) shoppailuristeily Valtterin, mun siskon ja hänen poikaystävän kanssa. Nyt täytyy kiiruhtaa, huomiseen ihanat! <3

PS. Mun päivää Tallinnassa ja elämää muuteskin voi seurailla Snäpissä, mistä mut löytää Instan tapaan nimimerkillä: jannenaakka

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *