Skrollaa alas
en
fi

DATE NIGHT

1 elokuun, 2015

Hey peeps! Yesterday in Tallinn was incredible even though I didn’t find any clothes to shop — except for a sweater I had been yearning for for a while. The morning started with a buzz because my sister and her boyfriend left back to Lapland. Now it feels super silent here since Valtteri is heading out with her work mates. I’m not complaining though because I could use a little private time with Netflix and Merlin 😀

These photos are from a date nigh, well a date DAY, with Valtteri 🙂 We didn’t plan anything beforehand but we ended up having a dinner at Morrison’s and watched the Minions movie, which was great! Minions are super cute 🙂

Happy summer day guys! Enjoy it 🙂
***

Hellouta tyypit! Eilinen päivä Tallinnassa oli ihan huippu, vaikka mitään vaatteita sieltä ei kovista odotuksista huolimatta sitten löytynytkään… Lukuunottamatta erästä ihanaa paitaa, jota oon pitkään kuolannu ja nyt sattui viimein olemaan jäljellä myös meikäläisen kokoa. Tänään aamu lähti häslingillä liikenteeseen, kun mun sisko ja hänen poikaystävänsä lähti takasin pohjoseen. Nyt on ihmeen hiljasta täällä meikäläisen luukussa, kun Valtterikin on lähdössä viettämään iltaa työporukkansa kanssa. Toisaalta en valita, koska tän viikon oon ollu koko aika menossa, niin nyt on ihana ottaa tää läppäri sänkyyn, herkut kainaloon ja viettää päivä mun rakkaan Netflixin ja Merlinin kanssa.

Tän postauksen kuvat on meikkiksen ja Valden treffipäivältä. Ei oltu kylläkään suunniteltu niitä etukäteen, mutta käytiin syömässä Morrisonissa ja siitä jatkettiin vielä leffaanki. Käytiin kattomassa leffateatterissa uus Minions leffa, koska ne pienet keltaset banaanin näköset otukset on vaan niin suloja! Ja kenenkään ei varmaan tarvi edes kysyä, että tykättiinkö, koska vastaus on itsestään selvyys… Aivan huippu ihana leffa! <3

Aurinkoista kesäpäivää tyypit! Tuolla on ihana sää nauttikaa siitä, koska varmaan monella teistäkin loppuu pian loma, iiks. Tosin hyvä mun sanoa, että nauttikaa säästä, kun vietän päiväni läppärillä sängyssä, haha. 😀

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *