Skrollaa alas
en
fi

WINDY DAY

4 elokuun, 2015

Pictures by Valtteri Sandberg

Valtteri and I went to take some outfit shots later today but it wasn’t simple as that. Every bloggers nightmare was shading us… Wind! The wind made my hair look like a nerd or trolls coiffure in almost every picture. Thank God there were a few okay shots 😀

Yesterdays was all about work, work and work. Today I’m planning to clean the house and tomorrow it’s time to school a collab video with another YouTuber. Exciting!

Have a great start of the week! <3
***

Käytiin napsimassa Valtsun kanssa eräs päivä asukuvia, mutta sitten meidän piinaksi tuli bloggaajan pahin painajainen… Se helkutan tuuli! Kuvia jälkeenpäin selatessa huomasin, kuinka lähes kaikissa kuvissa tuuli on halkonu mun hiukset tyylikkäälle nörttimäiselle keskijakaukselle tai saanu mun tukan näyttämään peikon reuhkalta. Sain mä onneks kuvien joukosta pelastettua nämä muutamat suht onnistuneet otokset, joissa näytän lähes normaalilta. Tosin näistäkin kuvista voi aistia kuinka taistelen hiuksieni kanssa. 😀

Eilinen päivä mulla meni kokonaan työhommissa, tänään suunnitelmissa olis niinkin ihanaa puuhaa kuin siivoaminen ja huomenna kuvailen ensimmäistä kertaa videota erään tubettajan kanssa. Mulla on siispä erittäin kiireinen alkuviikko, mutta onneksi viikonloppuna voi rentoutua juhlien omia synttäreitäni!

Ihanaa alkanutta viikkoa! <3

|OUTFIT OF THE DAY|

|JACKET| Lee*
|VEST| Adidas
 |JEANS| 2nd One
|SUNGLASSES| Ray-Ban*
|BAG| Adidas
|SHOES| Nike*
|WATCH| Daniel Wellington
(* gifted)

19 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *