Skrollaa alas
en
fi

WHEN IN TALLINN…

6 elokuun, 2015


Well hello there! As I mentioned earlier, Valtteri, my sister, his boyfriend and I headed to Tallin for a day. The closer we got to Estonia, the more is rained. It really lowered my mood but I’m really happy that as soon as we put out feet on the ground, the weather got much better!

We walked to the Viru shopping centrum where we couldn’t find anything but a new Calvin Klein sweater for me. It was the only one in the store and happened to be the right size and color — whoop! After that we headed to the older part of the town for a lunch. We went to a restaurant called Clayhills, which was a very beautiful place. The most important thing though — food — wasn’t as good as I would’ve thought.

While waiting for the lunch to arrive, we read some history of the city (yes, you heard me :D). When we were finished we went to look around.

Rest of the time was spent at stores — with no luck though. But it was such a great day nevertheless 🙂

***

Heippa hei!

Kuten aiemmin jo mainitsinkin, kävästiin Valtterin, mun siskon ja hänen miesystävänsä kanssa päiväristeilyllä. Mitä lähemmäs laiva tuli Viron päätä niin sitä kovemmin alko tulla vettä taivaalta ja siinä samassa laski kyllä sitten hyvä fiiliskin. Sattuipa kuitenkin hyvä tuuri, että astuessamme satamaan sadepilvet hälveni ja saatiin jopa nauttia paahtavasta auringosta!

Suunnattiin ensin kiertelemään kauppoja kauppakeskus Viruun, mistä ei löytynyt mitään lukuunottamatta Calvin Kleinin liikettä. Sieltä matkaan lähti eräs jo pidempään mietityttänyt paita ja nyt kun siitä kerrankin sattui olemaan se meikäläisenkin koko niin eipä sitä voinut sinnekkään jättää. Kun liikkeet oli kierretty mentiin Vanhaan Kaupunkiin syömään, no mitäs muuta kuin burgereita. Löydettiin Clayhills niminen rafla, mikä oli tosi viihtysä sisustuksineen ja jopa kattauksia myöten. Harmi vaan, että itse oleellisin asia ei sitten ollutkaan niin maittava makuelämys, kun mitä olisi voinut odottaa. Viereisen pöydän ateriat tosin näytti ihan herkullisilta, joten jos tuonne vielä eksyn niin täytynee kokeilla jotain muuta.

Ruokia odotellessa lukasin ajankuluksi Vanhan Kaupungin historiaa (Luitte aivan okein, kyllä on aikoihin eletty että mäki teen puhelimella muuta kuin selaan Instaa tai päivitän Snäppiä). Ruokailun jälkeen lähdettiinkin koluamaan kyseinen mesta laidasta laitaan, mikä oli paljon mielenkiintosempaa kun tiesi rakennuksien ja alueiden tarinoita. Kerrankin kun tunsin olevani muita fiksumpi niin pädin oikein olan takaa ja toimin melkeenpä matkaoppaana meidän porukalle. 😀

Loppu aika käytettiin vielä muutamia kauppoja kierrellen, löytämättä kuitenkaan ikinä niitä syysvaatteita joita tuonne lähdettiin hakemaan. Saatiinpahan kuitenkin viettää aivan älyttömän hauska ja aurinkoinen kesäpäivä, jossain muualla kuin Helsingin keskustassa! 🙂

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *