Skrollaa alas
en
fi

SUNDAY FUNDAY

6 syyskuun, 2015

Oh, how I’ve missed my Sunday chitchat with you guys! Hopefully you too — even a little bit 😀 I love to be able to just flood my thoughts here without thinking about it too much.

We’re living September already, which is kind of shocking. But the good thing about it is that Christmas is around the corner! I’m known for being a Christmas enthusiast so I’m very much looking forward to it 🙂 But I also like autumn because of how romantic autumn is — it’s somehow such an emotional time of year.

***

Oi vitsi vie mä oon kivannu mun sunnuntaihöpinöitä, toivottavasti tekin edes ihan pikkasen! 😀 Ihana päästä purkaan ajatuksia mitä päässä pyörii, sen enempää miettimättä.

Nyt eletään jo syyskuuta, jotenki tosi hurjaa miten joulu on jo taas ihan kohta täällä (miten niin optimisti…). Mä kun tunnetusti oon tämmönen jouluintoilia niin ootan sitä jo kovasti, mutta onneksi tää syksykin on niin ihanaa aikaa! Moni taatusti siellä ruudunkin takana ihmettelee nyt mun syysfanitusta, mutta tämmösenä ällönä hattarapää romantikkona tykkään syksyn tunteikkuudesta. Okei, voikohan noin edes sanoa, mutta meinaan että se on ehkä vuoden tunteikkain vuodenaika.

Syksysin tunteet on pinnassa kun ensin täytyy hyvästellä kesä ja haudata siihen liittyvät ihanat muistot. Muistot kesästä kellastuu kuin lehdet puissa, kuivuu, putoaa maahan ja viileä kirpsakka syystuuli vie ne mukanaan (olipas runollista). Mutta silloin voi hakea lämpöä pienistäki asioista ja ne tuntuu paljon suuremmilta kuin kesäsin. Esimerkiksi se kun on ensin palelluttanut nenänsä ja sormensa tunnottomaksi ulkona (kuvatessa asukuvia) ja sitten astuu sisään lämpösään kahvilaan, jossa ihana kahvin lämmin tuoksu toivottaa tervetulleeksi. Tai entäpä kynttilöiden polttaminen tai ihaniin paksuihin neuleisiin kääriytyminen. Kaikki tuntuu paljon suuremmalta ja upeammalta syksyisin!

 Mutta joo semmosia höpinöitä tällä kertaa! Kertokaas te mulle mikä on teidän lemppari vuodenaika ja miksi? Ois ihan hurjan jännää kuulla! <3

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *