Skrollaa alas
en
fi

MY FALL FAVORITES PART I

18 syyskuun, 2015

Hellou! Ah, mä niin rakastan tätä vuodenaikaa, ihanaa tunnelmallista syksyä! Tai no jos totta puhutaan, meikäläisen puolesta vois olla vielä pikkusen kirpsakampi sää. Haluaisin jo lehtien varisevan kaduille, kahvin höyryävän aamupakkasessa, sormien ja nenän päätä pistelevän ja tää lista vois jatkua loputtomiin! Rakastan niin monia asioita syksyssä, mutta ehdottomasti ykköseksi listalla menee… SYYSVAATTEET!

Zalandolla on just parhaillaan menossa Share Your Style –kampanja. Jakaminen on merkittävä kanssakäymisen muoto ja se on hyvä nostaa esille juurikin tälleen syksyllä ilmojen viiletessä kun kaipaa enemmän läheisyyttää ja ystävien kanssa olemista. Jakaminen on ollu itseasiassa myös suuressa osassa mun blogissa kaikki nää yli viis vuotta! Mä oon jakanu teille inspistä (tai ainaki yritys on ollu kova 😀) ja te taas vuorostaan ootte antanu mulle sitä aivan uskomattomat määrät takasin kommenttien muodossa, kirjein ja jopa kasvotustenkin, iso kiitos siitä!

Zalando haasto mut jakamaan teille tällä kertaa meikkiksen syksyn must have -tuotteet. Ja koska eihän kukaan tuu tänne mun blogiin lukemaan mitään kilometrimittasta paasausta syksyn trendeistä ja en edes jaksais ite sellasta alkaa rustaamaan niin siksi päätin koota niistä asun. Oikeastaan kaksi asua, mutta toisen asun julkasen erikseen vasta sunnuntaina. Mutta mulle syksyn ehdottomia juttuja on shopping bag -tyyppinen laukku, trenssi, iso kello, harmaa mukavan tuntunen collegepaita ja tämmöset ratsastus kenkien näköset bootsit (mitkä lie viralliselta nimeltään). Linkit kuvien tuotteisiin löyty ekan kuvan alta. Mahtavista kuvista kiitokset upean kuvaajan Miska Lehdon suuntaan!

Mitkä on sun syksyn must have -vaatteita? Kerro ihmeessä kommenttiboksiin!

Pictures by Miska Lehto

|JACKET| Kiomi
|SWEATER| Boss Orange
 |JEANS| Topman
|BAG| Versace
|SHOES| John Varvatos
|WATCH| Triwa

33 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *